RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYDELIG: Fra terrassen i 7. etasje får kjøperen av toppleiligheten på Tjuvholmen utsikt mot innseilingen til Oslo, Ekeberg og Aker Brygge.
NYDELIG: Fra terrassen i 7. etasje får kjøperen av toppleiligheten på Tjuvholmen utsikt mot innseilingen til Oslo, Ekeberg og Aker Brygge. Foto: Foto: Rogrfoto.no

Denne utsikten koster 37 millioner kroner

En av Oslos mest påkostede og dyreste toppleiligheter er til salgs på Tjuvholmen. Prisen er 37 millioner kroner.

OSLO: – Det er jo ikke akkurat snakk om en toroms på Frogner, men en helt unik penthouseleilighet med utsikt til innseilingen til Oslo, Ekeberg og Aker Brygge, sier megler Jon Kvisgaard hos Privatmegleren.Han har hatt leiligheten i Bolette Brygge 5 til salgs siden januar. Den ligger i 7. etasje, er på 297 kvadratmeter og har fem rom.

Dagens eier kjøpte leiligheten i 2007 og renoverte den i 2009.

LES FLERE SAKER OM BOLIG I OSLO HER

Finner en kjøper – uten tvil

Kvisgaard tror det kanskje ikke finnes noe mer luksuriøst enn denne leiligheten i hovedstaden, og han er ikke i tvil om at han finner en kjøper.

– Men, det tar sin tid å få solgt et prosjekt i denne prisklassen. Man må regne med et halvt til ett år. Jeg har hatt flere private visninger så langt, sier han.

Jon Kvisgaard
TROR PÅ SALG: Megler Jon Kvisgaard i Privatmegleren

Den aktuelle luksusleiligheten er forøvrig ikke den første Jon Kvisgaard selger.

– Jeg har solgt flere slike i samme område. Prisforlangende for denne penthouseleiligheten er så høy fordi det ikke er flere slike igjen på Tjuvholmen. Alt er utsolgt i det nye prosjektet, sier megleren.
 

LURER DU PÅ HVA BOLIGENE I DITT NABOLAG GÅR FOR? DET KAN DU FINNE UT HER

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere