RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Depper over matchbanen


Håkon Grøttland føler seg hjelpesløs i kampen om å få Lambertseter match i best mulig stand.
Håkon Grøttland føler seg hjelpesløs i kampen om å få Lambertseter match i best mulig stand.
Før har Lambertseter vært vår stolthet, men nå er det flaut å få besøk her, sier MS-trener Håkon Grøttland.

LAMBERTSETER: Grøttland har lenge sett seg lei av de dårlige baneforholdene på Manglerud Stars faste hjemmebane, og med en kalender som raskt tikker mot juli, ser det stygt ut med tanke på at matchbanen på Lambertseter skal bli ordentlig bra denne sesongen.

Banen har vært dårlig i hele år. Før om årene har den vært grønn og fin, men nå får vi ikke engang trent her, sier Grøttland frustrert.

Umulig å trille ball

Han mener kommunen har vært for dårlige til å gjøre noe for å bedre forholdene. I verste fall mener Grøttland det kan spolere opprykksjakten for hans lag. Også damelaget til MS lider under de rådende forholdene.

Vi liker å trille ball, men det går ikke an slik forholdene er nå. Nå favoriserer banen lag som slår langt og satser på dødballer.

På den måten fikk han se forrige hjemmekamp mot Lørenskog bli avgjort. Da spratt ballen i en tue foran MS-målet etter en dødball, og Lørenskog kunne avgjøre kampen til sin fordel.

Grøttland mener folk rett og slett har gjort en for dårlig jobb med å vedlikeholde banen.

Jeg føler meg hjelpesløs. Samtidig lurer jeg på om folk eier yrkesstolthet. Her er det noen som ikke har gjort jobben sin, sier en forbannet Grøttland.

Redd for skader

MS-treneren føler banen er så ujevn og dårlig at den er også er helsefarlig for spillerne.

Det blir mye slitasje av å spille på en slik bane. Vi har spillere som har fått ødelagt kneet av å spille her, og sist måtte kapteinen (Eivind Kampen, red.anm.) ut med krampe.

Grøttland ber nå de ansvarlige gjøre det de kan for at banen kan bli best mulig før det er for sent.

Men jeg har begynt å gi opp håpet. Det er rart ikke folk gjør mer for at Oslo kan få et 1. divisjonslag, sier Håkon Grøttland.Nordstrands Blad har forsøkt å få tak i kultur- og idrettsetaten, men har ikke lyktes med å få noen kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere