RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor vraket han Barcelona


Valgte Malaga: I Spania var det snakk om at både Barcelona og Real Madrid ville ha Morgan Kornmo, men 16-åringen valgte Malaga.
Valgte Malaga: I Spania var det snakk om at både Barcelona og Real Madrid ville ha Morgan Kornmo, men 16-åringen valgte Malaga.
Morgan Kornmo gleder seg til å spille i Spania for Malaga. Barcelona og Real Madrid var aldri aktuelt for 16-åringen.

ULLERNÅSEN: Jeg tror det er lettere for meg å komme frem i Malaga, sier fotballtalentet fra Ullernåsen.

Mest rykter

Lyn-spilleren har vært et hett navn i både norsk og spansk media den siste tiden, og i Spania har ryktene gått om at storklubbene Barcelona og Real Madrid ønsket 16-åringen i sin stall.

Det har uansett vært mest rykter, samtidig som vi har hatt en lang prosess med Malaga. Dessuten er det ikke noen nivåforskjell på lagene på det nivået jeg skal spille på, sier Morgan som i første rekke skal spille for U18-laget til spanjolene.

Eneste utenlandske spiller

Siden august har han vært på to treningsopphold hos Malaga, og i januar bestemte han seg for at han ville flytte til Spania til sommeren. Dit blir også pappa Eirik med, og han ser frem til å følge sønnen.

Det verste som kan skje er at han ikke lykkes. Uansett blir dette en nyttig erfaring for Morgan, sier pappa Kornmo.

Morgan forteller at han blir eneste utenlandske spiller i Malaga, så midtbanespilleren tar sikte på å lære seg mer spansk før han reiser sørover.

Spillemessig føler jeg at jeg passer bra inn, og jeg prøver hele tiden å få bedre vendinger og touch. Jeg liker den spanske stilen mye bedre enn den norske, og i Malaga er de også flinke til å satse på unggutter fra egen stall, sier Norges siste utenlandseksport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere