Desemberklang med Prinsdal sangeri

Det har blitt en tradisjon at Prinsdal Sangeri inviterer til Desemberklang i Hauketo og Prinsdal kirke. Søndag klinger det igjen. Her fra fjorårets konsert.

Det har blitt en tradisjon at Prinsdal Sangeri inviterer til Desemberklang i Hauketo og Prinsdal kirke. Søndag klinger det igjen. Her fra fjorårets konsert. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen

Søndag 7. desember blir det vakre korklanger i Hauketo-Prinsdal kirke. Prinsdal Sangeri byr på det som har blitt en ny, årlig konserttradisjon under tittelen Desemberklang.

PRINSDAL: - Vi kan love en variert og stemningsfull førjulsopplevelse, sier dirigent, Hans Olav Baden.

- Vi beholder noen av godbitene fra det tradisjonsrike «Lessons and Carols» og tar frem norske og internasjonale julestrofer som er ekstra gode ørevarmere nå i advent. Rett og slett svisker og salmer vi gjerne hører.

Han lover et kor med gode musikalske muskler med over 50 sangere, akkompagnert av profesjonelle gjestemusikere.

Proffe musikere

Koret har etter hvert spesialisert seg på kvalitetsmusikk tilpasset årstiden - i stemningsfulle omgivelser, med gode instrumentale forsterkninger. I år bidrar blant andre den kjente musikeren Gunnar Halle på trompet. Han var også med på Sangeriets svært vellykkede Allehelgenskonsert tidligere i høst. Bass: Magnus Westgaard, trommer: Wetle Holte.

Juleperler

Kvelden vil by på flere kjente og ukjente juleperler i spesialarrangerte versjoner av dirigent Baden. Det blir også presentert noen forholdsvis nyskrevne julesanger fra den nye salmeboken, og noen nyheter fra vår egen bydel; av tekstforfatter Torbjørg Torp Nilssen med melodier av Hans Olav Baden.

Adventskonserten i Hauketo-Prinsdal starter i år kl 18.00 og koret byr på lunt julegodt i pausen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.