*Nettavisen* Nyheter.

Det beste fra danskebåten

I fjor gjorde Kyrre Molseth og Dick Morten Haande-Hansen suksess med sitt show på danskebåten. Nå gjør de landkrabber av seg og setter opp showet The best of danskebåten på Årvoll gård.

Årvoll: Det opprinnelige engasjementet på tre helger ble til 50 forestillinger på danskebåten, og showet ble sett av rundt 15.000 passasjerer. På Årvoll gård blir det fire forestillinger, med premiére 1. februar.
Vi veksler mellom gamle norske, svenske og danske sanger, humor og nyere norsk musikk. Fremført, om ikke virtuost, så med sjel, sjarm og vår egen spesielle innlevelse. Folk får sitt, enten de ville høre Kurt Foss og Reidar Bøe, Alf Prøysen, Jokke og Valentinerne eller Klanens sang om Vålerenga kjerke, smiler trubaduren.

Skuespiller

Synes du Kyrre Molseth virker kjent? Det er nok store muligheter for at du har sett han på filmlerret eller TV-skjerm.
Rollen som Erik Brekke i Hotel Cæsar er trolig den som flest har sett, men jeg har også vært med i filmene Da jeg traff Jesus med sprettert, Buddy, Amatørene og Hockeyfeber. Samt en TV-serie som ble en dundrende økonomisk og prestisjemessig fiasko for NRK på åttitallet - komedien Herfra til Haglemoen, ler han.
I tillegg har han vært med i over 20 reklamefilmer, og med jevne mellomrom dukker han opp i TV-ruta for å selge oss noe.

Komponist

Kyrre har også skrevet en rekke tekster og melodier. I 1999 var han med i Melodi Grand Prix som komponist og tekstforfatter for Stephen Ackles og ble nummer fire.
Til uka er det imidlertid gode minner på danskebåten som gjelder, sammen med Dick Morten Haande-Hansen. De to blir å finne på Årvoll Gård 1., 2., 3. og 5 februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.