RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det blir ny høring om høydebassenget


BU-leder Egil Ihlen.
BU-leder Egil Ihlen.
BU-leder Egil Ihlen (H) lover informasjonsmøte og nye uttalelser i høydebasseng-saken. Reguleringen kommer på ny høring, bekrefter han.

NORDRE AKER: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om fortvilte foreldre langs blant annet Gaustadveien. De frykter for barn og andres sikkerhet, hvis Vann- og avløpsetatens (VAV) innstilling for masseutkjøring fra Vettakollen Høydebasseng, blir en realitet.

Det vil nemlig bety mye anleggstrafikk opp og ned Gaustadveien og Sognsvannsveien over en to års periode. Foreldrene mener også at viktige saksopplysninger om VAVs foreslåtte masseutkjøringstrasé, blant annet at veien er skolrute for mange barn og unge, ikke kommer godt nok frem i VAVs innstilling. Men i følge Nordre Akers bydelsutvalgsleder (BU) er siste ord på langt nær sagt i saken.

Informasjonsmøte

For det første vil bydelen - i samarbeid med VAV - innkalle til informasjonsmøte vedrørende Vettakollen Høydebasseng og utkjøringstraséer, rett etter sommerferien, sier Ihlen, som legger til at saken uansett vil komme på høring til bydel og andre en gang til.

På høring

- Når plan- og bygningsetaten har utarbeidet et reguleringsforslag - som etter hvert skal sendes til Rådhuset for politisk behandling - vil forslaget i forkant også ha vært innom Nordre Aker bydel på ny høringsrunde, sier BU-lederen.
Ihlen forteller i tillegg at det i ovennevnte informasjonsmøte vil bli redegjort for utbyggingen av Voldsløkka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere