Gå til sidens hovedinnhold

«Det er lett å finne fram til nyheter fra sitt nærmiljø»

Les hele anmeldelsen av dittOslo.no til medieelev og blogger Caroline Maria Nilsen her:

Jeg liker at dere har en oversiktlig side, med god navigasjon og store bilder i artiklene. Liker at dere har med været helt øverst, og at søkefunksjonen er lett å få tilgang til. Når man søker på for eksempel «fotball» kan man tilpasse søket sitt med tidspunkt og innholdstype, noe jeg syns er veldig bra. Dette gjør det lettere å finne frem til det man vil.

Liker at dere har menyer over forskjellige områder i Oslo slik at det er lett å finne frem til nyheter fra sitt eget nærmiljø. I artiklene er det bra at dere har med kommentarfelt der folk kan komme med tilbakemeldinger og kritikk. Det er i tillegg bra at dere har den viktigste kontaktinformasjonen i footeren.

Det som er litt negativt er at det er veldig mange artikler på forsiden. Når alt ligger så tett på hverandre kan det i tillegg bli litt rotete. Syns også at nettsiden i seg selv er veldig bred. På for eksempel Mac går det helt fint å se hele siden uten å skrolle til høyre/venstre, men på mini-pc-er og andre pc-er med små skjermer, så blir bredden for stor og man må bli nødt til å skrolle til høyre før å se alt innholdet. Dette kan bli litt tungvint til tider.

Dere burde heller ikke ha mer enn tre artikler ved siden av hverandre på førstesiden. Hvis man har tre overskrifter ved siden av hverandre så er det lettere å få med seg alle tre overskriftene uten å stoppe å skrolle. Hvis man da har fem overskrifter ved siden av hverandre så blir det vanskelig å få med seg alt uten om å stoppe opp.

Og for å pirke på en liten ting i menyen: Jeg ville hatt «Nyheter» og «Sport» før «Eiendom i Oslo» og «Bil i Oslo», for jeg tror folk flest interesserer seg for dette :).

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar