Det er med Nøff som med Kongen ...

Utbæringer hører våren til, og er så godt som alltid den første søndagen i mai. Og en ære å få bære Nøff de 28,5 metrene fra kjøkkenet og til sokkelen i hagen.

Utbæringer hører våren til, og er så godt som alltid den første søndagen i mai. Og en ære å få bære Nøff de 28,5 metrene fra kjøkkenet og til sokkelen i hagen.

....når flagget er til topps er Nøff ute. Utbæringer hører våren til, og er så godt som alltid den første søndagen i mai.

Harald Lunde, en av VANS skapere holder tale for dagen med kloke om verden og rundt om.$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$

Årets Pinnevennpris gikk Gjensidigestiftelsen, her ved Veslemøy Rue Barkenes. Henning Lee og Surgol Ghairat gratulerte.

Statuen av Nasse er kanskje verdens mest bereiste.$PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$

VÅLERENGA: Og de er alltid på søndager hvertfall, og begynner alltid klokka 14.00.

Denne omtalte Nasse Nøff bor i Vålerengata 43 sammen med Harald, Ingvild, Erling og Jacob. Særlig om vinteren, når de deler kjøkken og en varm vedovn mot vinterkulde og mørke.

Nasse er antakeligvis verdens mest bereiste statue, flere turer innenlands, og en utenlandstur eller to har det blitt. I tillegg kommer naturligvis de 28.5 metrene ved hver bæring. 28.5 meter ut og 28.5 meter inn.

Heder

Nasses stafettpinne er en lek, hvor ingen trenger å løpe og alle vinner.

Nasses pinne gis til noen som tørr å åpne opp og slippe inn nye tanker og ideer, i tråd med foreningens formålsparagraf: "Å tenke med hjertet". Tanker som fortjener oppmerksomhet og derfor tilslutning fra flere.

Årets pinne plukkes tilfeldig opp fra bakken av forrige pinnebærer og overrekkes en ny pinnebærer hver vår, når Nasse bæres ut. Årets pinnebærer velges av fjorårets pinnebærer. Hvis ikke gjør vi det selv.

Årets heder

I fjor var det Lise Ødegård fra Barnas Stasjon i Fredrikstad som fikk pinnen. Og hun hadde fått den av selveste Kongen.

Årets pinnebærer blir Gjensidigestiftelsen, og det var Veslemøy Rue Barkenes som høytydelig tok imot på vegne av.

Og vil du vite mer om Vålerengas Nasse Nøff så se innom nettsiden til Venn Av Nøff, foreningen som øver seg å tenke med hjertet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.