RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det er nok kjelken som er gøyest


Alexander Andresen (7) fikk god fart i bakken ved Skullerudstua. Flittig bruk av snøkanoner har nemlig resultert i en gigantisk snøhaug som mange barn og voksne moret seg med å ake i.
Alexander Andresen (7) fikk god fart i bakken ved Skullerudstua. Flittig bruk av snøkanoner har nemlig resultert i en gigantisk snøhaug som mange barn og voksne moret seg med å ake i.
Små og store fant frem akebrett og kjelker i helgen.

Skullerud/Lambertseter: Det var yrende liv ute i snøværet lørdag. Nye akebrett, snøkjelker og vintersurfebrett var blant farkostene som ble testet ut i våre lokale akebakker.

Testet julegaver

Eva og Ronny Lunde fra Bøler hadde med seg barna til Skullerudstua for å ake, og selv etter halvannen time ute i minusgrader var humøret på topp.

Nikolai (7) og Jeanette Lunde (10) har fått nye vintersurfebrett til jul. De moderne plastbrettene er flate og har fire håndtak langs sidene.

Ungene får veldig god fart selv ned den korte bakken på Skullerud.

Jeg har litt kontroll. Men så har jeg jo akkurat fått det, smiler Nikolai Lunde.

Han har med seg kameraten Alexander Andresen (7) som renner på snøkjelke. Etter en stund byttelåner de og renner litt sammen.

Det er nok kjelken som er gøyest, mener Alexander Andresen.

Beste bakke

Det var også svært folksomt i Griser`n på Lambertseter. Ifølge lokalkjente er dette den lengste bakken i området, og det er ikke bare Lambertseter-folk som kommer hit når snøen lokker.

Men Emre Karatepe (8) bor ikke langt unna, og i dag prøver han ut nytt akebrett.

Det er veldig gøy, mener Emre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere