RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det flasker seg for snille konfirmanter

Unge i Holmlia menighet samlet inn flasker for å reise på leir.

Holmlia: Fredag ettermiddag var en optimistisk gjeng samlet ved kirken for å prøve lykken som flaskeinnsamlere. Alle var utstyrt med et gult bevis som fortalte at de kom fra Holmlia menighet. Pengene de fikk inn skulle sponse 26 konfirmanter og ledere som skal delta på TT-leir i regi av KFUK-KFUM fra 26. juni til 1. juli på Gjøvik.

Målet i kveld er flest mulig flasker, sier Øystein Lægdene.

Vi må samle inn for i hvert fall 3000 kroner, sier en av konfirmantene optimistisk, før de legger ut med svarte søppelsekker i jakten på plastpenger.

Fellesskap

Tenåringstreff (TT) er en leir i regi av den kristne speiderbevegelsen. Leiren arrangeres i ulike norske byer hvert fjerde år. I løpet av seks hektiske sommerdager kan ungdommene delta i kristent fellesskap gjennom møter, idrett og opptreden, denne gangen altså ved Mjøsa.

Fornøyde

Dagen etter flaskeinnsamlingen kan Øystein Lægdene fornøyd fortelle at alle flaskene er pantet allerede.

Det ble 4136 kroner, og i og med at ikke alle som hadde sagt de skulle komme kom, så gjorde i hvert fall de som kom en knallinnsats. Har lyst til å rette en stor takk Kiwi på Holmlia for å være svært behjelpelige med det store antallet flasker vi hadde med oss inn, sier Lægdene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere