RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det handler om psykologi


 
 
Søndag er det klart for byderby. Bastionen håper og tror på tre poeng.

Vi har enormt bra tak på Enga. Her handler det om psykologi. Vålerenga har et stort derbyspøkelse over seg og dette er et innarbeidet begrep, sier leder av Bastionen, Tjøstel Lindøe, til Lokalavisenfrogner.no

Lillebror

Lederen tror at overtaket skremmer motstanderen på søndag.

Vålerenga er lillebror i møtene mot oss og det preger både spillerne og klanen. Det er også litt rart at Klanens medlemmer fokuserer mer på Lyn enn sitt eget lag når vi møtes, fortsetter Tjøstel.

Men lederen innrømmer det blir en vanskelig kamp.,

Gode tradisjoner er til for å holdes, men vi skal ikke bli for eplekjekke. Vi vet at spillerne er heltente til oppgjøret og vi skal gjøre alt for å støtte laget og vinne kampen på tribuna, sier Bastionens leder.

Taper aldri

Tjøstel er stolt over statistikken de har mot Vålerenga.

Det er ekstremt mye prestisje i disse oppgjørene og søndagens kamp er utrolig viktig. Vi har ikke råd til å tape denne kampen. Dessuten er dette årets viktigste kamp. Det er denne kampen som teller mest for oss supportere, sier han.

Hva om dere taper da?

Hehe, det har vi ingen erfaring med, så det ønsker jeg ikke å spekulere i, ler han.

Varier for mye

Så langt er ikke Bastionen fornøyd med tingenes tilstand.

Denne sesongen har gått som vi fryktet. Vi hadde håpt å ligge enda høyere på tabellen. Spillet har variert for mye og vi har hatt både gode og elendige kamper, sier lederen.

Han savner enda mer innsats fra spillerne.

Jeg har sett laget rakne fullstendig et par kamper. Det er bekymringsfullt når spillerne ikke tar seg sammen og gir alt i en fotballkamp. Både mot Tromsø og Stabæk var innsatsen altfor dårlig. Nå håper jeg å se en helt annen innstilling fremover, der spillerne kriger i hver eneste duell, avslutter Tjøstel Lindøe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere