*Nettavisen* Nyheter.

Det lakker og lir, snart er det UKM

TRÅR TIL: – I år skal jeg komme lenger enn jeg noen gang har gjort, sier UKM-veteranen 16 år gamle Kevin Nicolai Fjeld.. Og stiller på mønstringen for femte gang. Foto: Privat

Nytt år. Nye muligheter og nye mønstringer. Om et par måneder braker det løs med UKM i Groruddalens fire bydeler. Nå gjelder det bare å få meldt seg på!

Klikk på bildet for å forstørre.

Tidligere mønstrere: Aristillus fra Høybråten har mønstret flere ganger og er i vinden med eget album og konserter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tidligere mønstret: Rapperen Tofan som også har blitt TV-kjendis.

Klikk på bildet for å forstørre.

Break: Breakere fra Stovner UKM 2011.

GRORUD: Mange av dagens kjente artister har gjort sine første opptredener på en scene i regi av UKM. Og de lokale mønstringene har utviklet seg til å bli proffe arrangementer med et stort publikum.

Veteran

Ungdommene i Groruddalen har hatt glede av UKM i mange år. Musikk og kunst er noe som spiller en stor rolle i denne bydelen, og en som virkelig vet å benytte seg av det fantastiske ungdomsarrangementet, er den 16 år gamle Kevin Nicolai Fjeld.

– I år skal jeg komme lenger enn jeg noen gang har gjort. Jeg håper så mange som mulig forstår at jeg har mye å by på, sier rapperen fra Ammerud, som har deltatt i UKM i fire år på rad.

Dette året vil bli hans femte, og det legges ikke skjul på at unggutten er en ildsjel.

– Det er mange som tror at jeg ikke har noe å by på. Mitt mål er å få fram talentet mitt for så å motbevise dem, sier han.

Sett og hørt

UKM gir ungdommer sjansen til å bli sett og hørt. Kevin mener dette lover godt for hans musikk, ettersom planen er å gi ut en mikstape før som skal bli hørt av flere enn noen gang. Han kommer stadig ut med nye låter. Men drømmen er å gjøre alt større.

– Hvis jeg vinner, vil jeg skape musikkvideoer og beats som fenger, sier Kevin Nicolai Fjeld.

Han har også gjort et klokt fagvalg innenfor videregående. Ved hjelp av media og kommunikasjonslinja, ønsker han å forbedre egenskapen til å lage egne covere til låter og designe egne nettsider.

Det femte året som deltaker av UKM, ønsker han å komme lenger enn han noen gang har gjort, og håper så mange som mulig får opp øynene for musikken hans.

Mønstringene:

Grorud:

Grorud Samfunnshus Starter 17.03 kl. 16:00
Påmeldingsfrist: 01.03.2012 kl. 00:00

Stovner:

Rommen Scene Starter 14.03 kl. 17:00
Påmeldingsfrist: 02.03.2012 kl. 23:00


Alna:

Gran skoles aula Starter 17.03 kl. 13:00
Påmeldingsfrist: 26.02.2012 kl. 00:00


Bjerke:

Kulturhuset Påbanen Starter 16.03 kl. 18:00
Påmeldingsfrist: 10.03.2012 kl. 16:00Påmeldingsfrister, påmeldte artister og andre opplysninger finner du på UKMs nettsider

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.