RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det lekker olje i Alnaelva


Brannvesenet søker langs elva for å lokalisere årsaken til utslippene.
Brannvesenet søker langs elva for å lokalisere årsaken til utslippene.
Brannmannskaper og politi har uten hell forsøkt å lokalisere oljeutslippet i Alnaelva.

ALNAELVA: Politiet fikk melding om utslippet i 8.30-tida torsdag morgen.

- Det var en vaktmester ved terminalen som meldte fra til oss om diesel eller olje i elva, sier Tore Jøkling, divisjonsleder ved Stovner politistasjon.

Brannvesen og politi søker fra Alnabruterminalen og oppover i Groruddalen, men har foreløpig ingen indikasjoner på hva som er kilden til utslippene.

- Det kan være en tank som lekker et sted, eller det kan være gravearbeider som har ført til hull på en ledning, men det blir bare gjetting. Utslippet er ikke voldsomt stort, men det kan jo bli mer dersom vi ikke finner ut hvor det kommer fra, sier Jøkling.

Han tror det kan ta tid å lokalisere utslippet.

- Slike utslipp er jo ikke ønskelige. Nå venter vi på Vann- og avløpsetaten som etterhvert skal bistå med å ta vannprøver, sier Jøkling.

Da Lokalavisen Groruddalen snakket med politiet torsdag klokka 15.30, hadde man ikke lykkes med å lokalisere hvor utslippet kom fra.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere