*Nettavisen* Nyheter.

Det luktet jul i hele bydelen

Det er vel ikke ukjent for leserne av LOKALAVISEN Groruddalen at det finnes mange kreative sjeler i Bjerke bydel. Sist lørdag ble dette atter en gang ettertrykkelig bevist da PULS, trenings senter på Bjerke avviklet julebord for medlemmene sine.
Rundt 50 av medlemmene deltok på julefeiringen i treningssenteret som er lokalisert i den gamle verneverdige hovedbygningen på Bjerke gård. Treningssenteret var for anledningen forvandlet til et flott festlokale med levende lys og julepynt.

Kokketeam

Det var få, eller ingen av festdeltakerne som viste at julematen ble påbegynt knappe fire timer før den skulle serveres, og at den var hjemmelagd av noen av medlemmene og ledelsen i fellesskap.
Klokken to lørdag ettermiddag møttes PULS eget "kokketeam", under kyndig ledelse av Pølsemaker og trimmer Bjørn Erik Sørensen, godt flankert av atlet og amatørkokk Ronald Erlandsen og Fysioterapeut og PULS leder Einar Flåte.
De startet forberedelsene i ett utlånt lokalt storkjøkken til det som skulle vise seg å bli ett gourmet julebord. Råvarene ble forvandlet i løpet av kort tid til store mengder særs velsmakende julemat.

Velkomstdrink

Etter velkomstdrink og konfekt benket festdeltakerne seg rundt hyggelige langbord for å nyte den velsmakende julematen med tilhørende godt drikke. Under måltidet ble det utdeling av diplomer til medlemmer som på en eller annen måte hadde gjort seg bemerket i året som har gått Operasangeren og trimeren Arild Eriksen underholdt festdeltakerne med å synge kjente og kjære julesanger.
Etter middagen ble det servert kaffe og kaker, så ble det dans og sosialt samvær til langt ut i de små timer.
Jon Tore Jacobsen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.