Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det lyser i Lillogrenda

Familien Vindhol Evensen, Stene (f.v.), Iben, Kristin og Edda fant seg godt til rette i sofaen i visningshuset. Til høsten flytter de til Lillogrenda.
Familien Vindhol Evensen, Stene (f.v.), Iben, Kristin og Edda fant seg godt til rette i sofaen i visningshuset. Til høsten flytter de til Lillogrenda.
Forrige uke var det duket for visning i det første ferdigstilte huset i Lillogrenda-prosjektet.

Bjørn og Liz Slettemark studerer planløsningen, for å kunne vurdere et eventuelt kjøp.

AMMERUD: Rammene rundt visningen kunne neppe vært bedre. Solen sto høyt på himmelen og flere titalls familier hadde møtt opp. Det ble servert grillmat og brus til både kjøpere og interessenter.

Småbarnsforeldrene Kristin Vindhol og Stene Evensen kjøpte hus i Lillogrenda for en måneds tid siden. I en periode vurderte de å flytte fra Ammerud, men etter å ha fulgt utviklingen i Lillogrenda fant de ut at de ikke trengte å flytte lengre enn litt opp i veien.

Vi bor litt lenger nede i gata, og har fulgt prosessen hele veien. Dette er første gang vi ser huset ferdig, og det ser jo veldig bra ut. Jeg liker særlig den lyse og åpne beliggenheten, sier en fornøyd Stene Evensen.

Vindhol forteller at de barnevennlige omgivelsene, bilfritt og nærhet til naturen har vært utslagsgivende for boligkjøpet.

Det gjør ikke noe at alt er ferdig og nyoppusset heller, smiler hun begeistret.

Store forventninger

JM Byggholt (tidligere Byggholt journ.anm.) kjøpte tomta i årsskiftet 2005-2006, og har stått for alt fra entreprenørarbeid til veibygging.

Prosjektleder Jon Vidar Semb forteller at de har sett frem til den første visningen med stor iver.

Vi har store forventninger, selv om det er et litt tregt og avventende boligmarked om dagen, sier prosjektleder Jon Vidar Semb.

Boligene selges gjennom meglerfirmaet Krogsveen.

Naturlig skepsis

Liz og Bjørn Slettemark er et av de mange parene som forsøker å orientere seg i det "avventende" boligmarkedet.

Vi har først og fremst kommet for å se på planløsningen og området inn til skogen. Jeg synes det ser solid ut, sier sistnevnte mens han gransker prospektet.

Som boligkjøpere flest utviser han samtidig en naturlig skepsis.

Vi bor for øyeblikket i en blokkleilighet på Tøyen, og er vant til å kunne gå til alt. Jeg synes vel strengt tatt det var litt for langt til T-banestasjonen, sier han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!