RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det meste ble solgt første halvtimen


De som var tidlig ute, kunne sikre seg så godt som hva de ville på sportsmarkedet til FAU på Bekkelaget skole. – Men det meste forsvant i løpet av første halvtimen, sier Per Aarnes og Christian Solvær.
De som var tidlig ute, kunne sikre seg så godt som hva de ville på sportsmarkedet til FAU på Bekkelaget skole. – Men det meste forsvant i løpet av første halvtimen, sier Per Aarnes og Christian Solvær. Foto: foto: Arne Vidar Jenssen
De som vil sikre seg godbitene når det er sportsmarked på Holtet, må være tidlig ute.

HOLTET: – Det var lang kø da vi åpnet, men i løpet av den første halvtimen var det aller meste borte, sier Christian Solvær i FAU på Bekkelaget skole.

I over 15 år har dette sportsmarkedet vært arrangert.

– Det var i utgangspunktet Lions som tok initiativ. De som har sportsutstyr som har blitt for lite, kan bli kvitt det, og når man ser på alle som kommer for å kjøpe, er det et klart bevis på at gjenbrukstanken har fått gjennomslag. Man kan ikke kjøpe nytt hvert år etter hvert som barna vokser.

Ski sto rundt nærsagt alle veggene i gymsalen på Bekkelaget skole da de åpnet markedet lørdag formiddag. Og på bordene lå støvler, skøyter og andre effekter. Også en del klær kunne man sikre seg. Ogå sykler, baller og tennisrackerter ble med de kjøpelystne hjem.

Nytt marked blir det utpå våren, men da er det nærmest uten begrensninger. Og så sportsmarked igjen en gang før jul i 2011.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere