RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruktdagene på Årvoll gård er populære.
Bruktdagene på Årvoll gård er populære.

Det meste for de fleste

Bruktdager på Årvoll gård er rene magneten, både for dem som har noe å selge og for dem som alltid er på leting etter den ene tingen som de bare må ha.

årvoll: Rundt om på tunet er det folk fra tidlig morgen. Selgerne har pakket ut og bodene bugner. Her fins det meste for de fleste!

Denne helga var det leker som lokket under de skyggefulle trærne. Ikke bare de minste, men også godt voksne fant mye å mimre over.

– Hvor mye koster de for stykket. Jeg har ikke så mye å kjøpe for, men det var mange fine her, sier Oscar.

Han står sammen med Christer og Conrad og leter blant "dracoheads" som ligge i en stor eske.

– Disse er så billige at alle kan kjøpe en, svarer Jean R. Bernadotte-Nordenstam.

Han har leker. Gamle og ikke fullt så gamle. Leker som er verdt å samle på, og som koster en liten formue. Og selvsagt de små hodene til 1 krone stykket.

For å ha noe å selge må du nødvendigvis ha skaffet eller kjøpt noe på forhånd.

– Jeg har samlermani og fant ut at jeg måtte gjøre noe med det. Så jeg tok kontakt med ei venninne som har samme lidelsen og så var det gjort, forteller Turid Berget.

Sammen med Astrid Nielsen, byr hun på det meste., både klær og krims krams.

– Det er ikke så lenge siden vi pakket litt av samlingen og hadde bord på Ekeberg. Det gikk aldeles strålende, og attpåtil var de skikkelig hyggelig. Det ga mersmak og nå er vi her, ler den blide samler og selger.

– Det har vært riktig så mange folk her i dag og vi har solgt mye klær. Det er mange som finner ting å mimre over, ler Astrid Nielsen.

Det var ikke få ting som byttet eiere på Årvoll gård, og de faste gjestene på søndagskafeen hadde god underholdning.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere