RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det sa ikke helt klikk

Årets Persbråtenrevy Klikk kan by på både Power Puff, Båkgårdsboys og en halvnaken Robin Hood. Med TV som arena tok den oss imidlertid ikke til topps denne gangen.

Persbråten: Salen var stappfull og forventningene blant medelevene boblet nesten over, akkurat slik det skal være i disse revydager. Åpningsnummeret var en real gladsang, hvor man satt igjen med en litt barneTV-følelse, men vokalene var bra og man hørte tydelig hva som ble sunget.

SE BILDENE FRA REVYEN HER: Persrevyen 2011 "Klikk"

På innsiden av skjermen

Under årets revy er det er tenåringen og TV-slaven Simen som tar oss med på sin reise gjennom kanalene, da han en dag opplever å bli sugd inn i skjermens vidunderlige verden. 

Vi blir så losjet gjennom Tinas matkjøkken, en noe uvanlig episode av Fear Factor, og et Game show med en helt klar japansk stil. Dessverre er det lite minneverdig frem til vi får møte Båkgårdsboys, som har vært en god stund i kloster sammen, men som nå er klare for å ta verden tilbake med storm.

LES ALT OM OSLOS SKOLEREVYER HER

Munker med stil

Og det gjør de virkelig. Med  melodien til Call av Backstreet Boys gjør de sin egen og særdeles gode versjon iført munkekapper.

Sangen er tydelig, koregrafien er bra og samspillet fungerer utmerket. Når det i tillegg er høy kvalitet på både lys og lyd gjør det et godt nummer så mye bedre.

Opp og nedturer

Eirik og Krissa stikker også innom en tur, i en igjen knallsterk oppvisning fra guttene sin side.

De bruker publikum på en god måte da de går ned fra scenen og inn blant folk. En sterk låt, og et av høydepunktene, blant en første akt som hadde alt for få.

Med tre mer eller mindre heldige sketsjer på rad begynner det igjen å bli usikkert. Revyen får oss allikevel til å ville ha mer da de sender oss inn i pause med et fantastisk grøssernummer. Kostymene er flotte, og hele ensemblet er presise i både takt og tone.

LES ALT OM OSLOS SKOLEREVYER HER

For lite humor

Andre akt starter godt. Bandet smeller til med ulike låter fra kjente tv-serier blandet med høy bass og herlig slagverk. Simen popper inn og ut av de ulike kanalene han klikker seg gjennom og blir vår guide i han verden.

Men igjen tar det en stund før vi stopper opp og bemerker oss sketsjer med beundring i blikket. Poengene faller ikke alltid like godt, og det blir for lite gjennomgående humor.

DJ med energi

Men så bli vi kjent med en DJ, og ting faller igjen på plass. Med Steffen Jean Sødal som DJ Jack VJ vekkes vi alle. Det er en mildt sagt engasjert DJ, og han gir alt for musikken. Om buksene faller ned og miksebordet velter ruller musikken videre og vi liker det.

Guttene stjal showet

Jentenummeret med melodi fra den svenske artisten Robyn var etterlengtet og vi skulle så ønske at jentene hadde mye mer eget i årets revy.

Guttene stjal dessverre mye av showet, men de var også enkelte steder bedre på scenen.

Profesjonell innhenting

En siste ting jeg vil berømme alle skuespillerne for er måten de alle sammen klarte å hente seg inn om det oppstod hendelser på scenen.

Om det var forsnakkelser, problemer med bukse eller skjørt, og lignende. Det ble enten spilt på, eller oversett uten problemer som gode profesjonelle.

Det manglet bare det lille ekstra denne gangen.

(To populære tv-serier, Beverly Hills og Under samme kommer sammen og blir en kraftig amerikansk overdose)

 SE AKTIV I OSLOS GUIDE TIL SKOLEREVYENE HER

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere