RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det sikreste vårtegn


Lars Lillo-Stenberg serverte er flott konsert på Ammerudhjemmet.
Lars Lillo-Stenberg serverte er flott konsert på Ammerudhjemmet.
Når Lars Lillo-Stenberg finner frem gitaren og synger "Smak av honning", er det så man kan kjenne gresset mellom tærne.

AMMERUD: Ammerud kultursenter fikk storfint besøk da det ble invitert til konsertkveld på Ammerudhjemmet.

I dag har et ønsket jeg har hatt lenge, blitt til virkelighet, sa lederen for kultursenteret, Rolf Nicolaisen, før han annonserte artisten Lars Lillo-Stenberg.

En gjenganger i Groruddalen

deLillos-vokalisten har også tidligere gjort lignende konserter på Stovner og Furuset. Konserten på Ammerud ønsket han å gi til Kirkens Bymisjon og Ammerudhjemmet.

Vi har jo hatt en mild vinter, men det er alltid deilig å glede seg til våren fordet, sa Lillo-Stenberg fra scenekanten, før han fremførte sin versjon av "Kom mai du skjønne, milde".

Publikum ble servert en fin blanding av deLillos-låter, litt Prøysen, og kjente viser som "Lille Måltrost" og "Hovedøen".

Sistnevnte lokket frem allsangen og høstet høylytt applaus.

Takk skal dere ha, det der er jo egentlig en forferdelig trist sang, repliserte Lars Lillo-Stenberg, til latter og enda en runde med applaus.

Populært arrangement

Over 200 tilhørere dukket opp på kultursenteret på Ammerudhjemmet til konserten med den folkekjære artisten, og det var ikke en ledig stol i lokalet.

Det er fantastisk at vi har fått Lars Lillo-Stenberg hit til oss, og ikke minst at han gir konserten til Kirkens Bymisjon og Ammerudhjemmet, sa kultursenter-leder Rolf Nicolaisen.

Hovedpersonen virket også fornøyd etter den timeslange konserten.

Jeg har spilt i lignende sammenhenger tidligere. Dette er jo ikke et typisk publikum, men jeg har funnet ut at med små justeringer så går det veldig greit, sa Lars Lillo-Stenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere