RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det siste bildet av Muhammad


Politiet offentliggjorde bilde av drapsofferet Muhammad Bilal Aslam tirsdag ettermiddag.
Politiet offentliggjorde bilde av drapsofferet Muhammad Bilal Aslam tirsdag ettermiddag. Foto: Arkivfoto
Det var Muhammad Bilal Aslam (23) som ble funnet drept på Høybråten lørdag morgen. Politiet offentliggjorde i dag det som var det siste kjente bilde av ham.

HØYBRÅTEN/GRØNLAND: – Vi går ut med dette bildet i håp om å få inn enda flere vitneobservasjoner, sa leder i vold -og sedelighetsavdelingen i Oslo politidistrikt Hanne Kristin Rohde under en pressekonferanse på Politihuset på Grønland tirsdag ettermiddag.

Bildet av drapsofferet Muhammad Bilal Aslam, ble tatt ved en minibank i Oslo sentrum natt til fredag i forrige uke. Politiet ser svært alvorlig på saken.

– Jeg vil ikke gå nærmere inn på funn på den drepte, men obduksjonsrapporten viser at han ble utsatt for massiv, grov vold. Vi ha gjort en rekkke avhør i hans bekjentskapskrets, og vi har fått en del interessante tips, sier Rohde.

 

Politiet har grunn til å tro at Aslam ikke ble drept der han ble funnet ved Karihaugstien lørdag morgen. Og politiet er svært interessert i tips i saken fra publikum som har oppholdt seg i området i helgen.

Politiet ønsker opplysninger fra områder som Furuset, Karihaugen og Høybråten, fra natt til fredag frem til Aslam ble funnet drept lørdag morgen.

– Derfor utvider vi også det aktuelle området fra Granstangen til Høybråten. Vi er interesserte i hendelser, bevegelser og kjøretøy publikum kan ha sett.  Vi vil begrense tidsvinduet fra da drapet skjedde til at han ble funnet, sier Rohde.

Avhør

Politiet har gjennomført et par avhør, blant annet i drapsofferets familie.

– Det har kommet fram opplysninger som er interessante.  

Politiet har opprettet en facebook-side der folk, uten at andre kan leses det de skriver, kan legge igjen tips i saken. Siden heter Voldsavsnittet Oslo Politidistrikt. Politiet forsøker med dette å nå fram til de unge.

Publikum kan også kontakte voldsavsnittet på telefon 2266 9050.

Ble funnet lørdag

Det var lørdag morgen at Muhammad Bilal Aslam ble funnet død i nærheten av Høybråten kirke. En tilfeldig forbipasserende i skogkanten fant mannen rett før 09.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere