RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det store Nordstrandsslaget


Venstre: Gül Øzerk (Team Erik og Kriss) Høyre: Theodora Thomassen (Team Anine)
Venstre: Gül Øzerk (Team Erik og Kriss) Høyre: Theodora Thomassen (Team Anine)
I år konkurrerer talenter fra Nordstrand mot hverandre på Det store Korslaget hos TV2. De lokale jentene søker dine stemmer.

NORDSTRAND: I år har Anine Stang og Bærumsartistene ”Erik og Kriss” hvert sitt team med ambisjoner om å vinne. Av de 20 heldig utvalgte kormedlemmene møter vi to av medlemmene i hvert av teamene.

Team Erik og Kriss

– Folk må stemme på oss fordi at vi er den nye generasjonen og de mest nyskapende. Vi har sjarmen. Folk skal legge merke til vår ”young spirit”, forteller Gül Øzerk.

Den 21 år gamle jenta ble kontaktet av sanglæreren sin som anbefalte henne å dra på audition.

– Det er veldig spennende men det er også hektisk. Vi er 20 stykker som har skrevet under på å jobbe hardt og gi fullt for Team Erik og Kriss. Vi har blitt gode venner og er som en familie, sier hun.

Gül studerer musikk på Blindern og vil ha en jobb i musikkbransjen. Med brede smil og glede i tonen forteller hun om øving hver dag. – Vi jobber på spreng og jeg gleder meg til å konkurrere, vi jobber fantastisk bra, forteller Gül.

– Stem på oss, tast tallet 2 til 26400 eller ring til 82949102, avslutter hun.

Team Anine

– Det er så veldig gøy.

Theodora Thomassen ble med i det store korslaget etter at en venn spurte henne om å bli med.

– Jeg ble vel valgt på samme grunnlag som resten av teamet, utstråling og talent. Derfor må du stemme på Team Anine, fastslår den unge jenta.

Theodora har lignende opplevelser som Gül, - det er krevende, men jeg liker sang og dans. Vi øver hver dag, har en fantastisk kjemi og det vil merkes på scenen. Det er vårt lille ekstra, sier den entusiastiske jenta. Theodora er fra Lambertseter og Ljan.

– Det var uvant å dra på promoteringsbesøk til radiokanaler, men det er spennende. - Første gang vi skulle ut på scenen var jeg litt nervøs, men alt forsvant i gleden av å være der. Theodora har sunget i 12 år og har et band som heter ”The-dora’s”.

– Send 3 til 26400, alle gode ting er jo tre, uttaler hun.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere