*Nettavisen* Nyheter.

Det sykeste showet noensinne

Anders Ødegård, Maiken Thronæs, Iselin Dahl, Philip Nerem, Ravdeep Singh, Anouska Lileng, og Julie Sundal er klare til å gi publikum den sykeste Nordstrandrevyen på mange år.

Revysesongen er i gang og Nordstrand videregående skole er som vanlig først ut.

Klikk på bildet for å forstørre.

Andreas Hedemann og Kristian Espen var skuespillere i fjor. I år er de instruktører for Nordstrandrevyen.

Nordstrand: Skuespillerne og resten av revygjengen har jobbet intensivt hele romjulen for å bli klare til premièren mandag 7. januar klokken 19.

Revyen heter «Hva mener du?», og handler om manipulasjon.

Revyen handler om det å ha egne meninger og hvor lett det er å bli påvirket, sier Andreas Hedemann og Kristian Espen. I fjor var de to av revystjerner i henholdsvis Lambertseterrevyen og Nordstrandrevyen. I år har de avansert til instruktører.

Flere nivårer

Manus er skrevet av skuespillerne og instruktørene.

Målet er å vise muskler mot revyene på de andre skolene i området. Vi skal vise at vi er i revyeliten, sier Kristian Espen ubeskjedent.

For første gang har Nordstrandrevyen et band som utelukkende består av elever fra skolen. Revyen er også flyttet til den nye gymsalen, noe som gir revygruppa større boltreplass.

Vi får flere nivåer å spille på, sier Andreas Hedemann og viser til scenen som er enorm i forhold til fjorårets trange scenen.

Ordner seg

Da Nordstrands Blad besøkte revygruppa en uke før premièren hadde ikke nervene meldt seg ennå.

Vi gutta er jo litt macho og takler premièrenervene uten problemer, sier skuespiller Philip Nerem.

Målet er at publikum skal bli fornøyde og at det blir en bra revy, sier skuespiller Julie Sundal.

De er nok litt nervøse, fem av dem er nye skuespillere og har ikke opplevd at ting ordner seg til slutt, sier instruktør Andreas Hedemann.

Gjennomtenkt

Nordstrandrevyen har for første gang et rent dansenummer, og det har blitt mye koreografiøvelse på de unge instruktørene og skuespillerne.

Dette blir veldig kult. Vi har en veldig god rød tråd gjennom hele revyen, forsikrer revysjef Iselin Nordahl.

De siste dagene fram til premièren går med til tekniske gjennomkjøringer, spikring av koreografi, replikker, lyd og lys.

Dette er den mest gjennomtenkte revyen som har vært de tre årene jeg har vært med, sier Iselin Nordahl.

Revyen spilles i gymsalen på Nordstrand videregående skole hver dag til 21. januar. Billetter kan bestilles hos revysjef Iselin Nordahl på 99730300.

Vi forventer å se alle som vil støtte Nordstrandrevyen. Dette blir det sykeste showet på Nordstrand noensinne, sier instruktørene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.