RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det vakreste treet i Nordre Aker?

Et nytt år er påbegynt, men det ser ikke ut til å bli så mye annerledes enn det gamle: Vi blir bombardert med vonde nyheter gjennom aviser og TV hver dag. Vold og terror preger nyhetsbildet ute i verden. Det er vanskelig å vite hva man skal gjøre med alle inntrykkene.
Da kan det gi sjelebot å lete etter Det vakre rundt oss. Det kan gi oss de gode følelsene. Ett forslag til en slik idé er å finne Det vakreste treet i Nordre Aker i 2008. For å få ballen til å rulle viser jeg den gamle eika som står ved inngangen til Korsvolltoppen. Litt bortgjemt på grunn av den omliggende krattskogen, men med rim og vinterlig belysning trer konturene vakkert frem. Mektig, trygt og med historisk sus.
La 2008 bli året da alle de dårlige nyhetene fikk en konkurrent, nemlig det vakre og det gode vi tross alt har i bydelen vår!
Nå som kommunen er på leting etter tomter for de 80.000 boligene som skal reises i Oslo de neste årene, så la oss ta vare på de grønne lungene. En av disse er Korsvolltoppen. Jeg oppfordrer Korsvoll Vel om å be Friluftsetaten om å gi oss tilbake utsikten fra toppen. På sommerstid er det ikke lenger mulig å se byen på grunn av krattskogen som vokser opp på sydsiden av kollen. En grønn lunge som ikke blir brukt eller verdsatt, er en grønn lunge som kan komme til å gå tapt.
Samtidig kunne etaten fjerne krattskogen rundt den nevnte eika slik at den vil synes, og kommer til heder og verdighet igjen!
Tor Løken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere