RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil lure seg inn: "Støvsugerselgeren" i Oslo vest har blant annet avlagt dette leilghetsbygget i Olaf Bulls vei en visitt. Foto: Fredrik Ekchoff
Vil lure seg inn: "Støvsugerselgeren" i Oslo vest har blant annet avlagt dette leilghetsbygget i Olaf Bulls vei en visitt. Foto: Fredrik Ekchoff

Det var noe med han

"Støvsugermannen" var også på ferde i Olaf Bulls vei i forrige uke.

OSLO VEST: Politiet advarte i går mot en falsk støvsugerselger, som ba om å få komme inn i leiligheter på Ullern under påskudde av å skulle sjekke støvsugerne deres. Ingen av melderne hadde sluppet inn mannen, men politiet betegnet han som mistenkelig.

Klistret seg på

Akersposten.no har fått opplyst at lignende tilfeller også fant sted i Olaf Bulls vei i forrige uke.

Det kom en mann på døren min i forrige uke. Han viste frem et ID-kort og sa han kom fra Elektrolux for å kontrollere støvsugere og ventiler. Jeg sa at jeg ikke hadde tid, men han var veldig pågående, og klistret seg på, sier en beboer i Olaf Bulls vei 3B til Akersposten.no.

Ikke velpolert

Beboeren mener "støvsugermannen" må ha prøvd seg på flere leiligheter i det samme bygget, men kjenner ikke til noen som har blitt frastjålet noe. Og støvsugerselgeren var ikke akkurat velpolert, skal vi tro denne beboeren.

Han var ikke akkurat skitten, men det var noe med han, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere