RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYTT KJØKKEN: Barnehager, eldresenteret, klubbhus og andre institusjoner i våre tre bydeler kan få skiftet ut sitt slitne kjøkken med et nytt et fra Stjernekjøkken på Ryen (bildet er ikke identisk med premien).
NYTT KJØKKEN: Barnehager, eldresenteret, klubbhus og andre institusjoner i våre tre bydeler kan få skiftet ut sitt slitne kjøkken med et nytt et fra Stjernekjøkken på Ryen (bildet er ikke identisk med premien). Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Dette er årets julegave fra Nordstrands Blad

Er kjøkkenet i barnehagen, på eldresenteret eller i klubbhuset modent for utskiftning? Da har Nordstrands Blad og Stjernekjøkken årets julegave til dere!

VÅRT DISTRIKT: Sammen med Stjernekjøkken vil Nordstrands Blad før jul gjøre stas på noen som trenger å skifte ut sitt institusjonskjøkken.

En barnehage, et eldresenter, sykehjem, klubbhus eller en annen offentlig eller privat institusjon i en av våre tre bydeler som kan vise at dagens kjøkken ikke holder mål, eller at økt press fremover vil sette dagens kjøkken ut av spill, vinner et nytt kjøkken til en verdi av 50.000 kroner.

Nominér "ditt kjøkken" – Slik deltar du!

For å delta må dere dokumentere dagens kjøkken med bilder, og fortelle hvorfor dere fortjener et splitter nytt kjøkken. Er det ikke penger til å skifte det ut? Vil flere brukere og økt slitasje kreve snarlig oppgradering? Eller er dagens kjøkken lite hensiktsmessig?

Både brukere, eiere, pårørende og andre kan nominere et kjøkken.

Bilder og tekst lastes enkelt opp i en artikkel på www.dinlokalavis.no.

Trenger du starthjelp? Slik bruker du dinlokalavis

Frist 8. desember

Det deltakende kjøkkenet må være geografisk plassert i Bydel Nordstrand, Østensjø eller Søndre Nordstrand.

Premien har en totalverdi på 50.000 kroner, og omfatter et helt nytt kjøkken, inkludert kum, ventilator og montering, levert av Stjernekjøkken i Sandstuveien på Ryen. Øvrige hvitevarer følger ikke med.

Frist for deltakelse er 8. desember på dinlokalavis.no.

 

Se noen av de innsendte kandidatene her: Stall Prinsdal, Manglerud eldresenter, Bøler seniorsenter, Krystallen seniorsenter, Nordre Skøyen barnehage

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere