RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er boligen som «alle» ville ha


KJØKKENET: Et koselig kjøkken, om enn ikke helt tidsmessig. Boligen på Bekkelaget endte etter budrunde med en pris på 7,8, millioner, 910.000 over takst. Alle foto: Aktiv
KJØKKENET: Et koselig kjøkken, om enn ikke helt tidsmessig. Boligen på Bekkelaget endte etter budrunde med en pris på 7,8, millioner, 910.000 over takst. Alle foto: Aktiv Foto: Alle foto: Aktiv
Denne villaen hadde en prisantydning på 6,89 millioner kroner. Etter budrunde endte prisen nesten en million over takst.

BEKKELAGET: Selv om det rapporteres om et roligere boligmarked enn på samme tid i fjor, kan meglere likevel rapportere om objekter som går skyhøyt over takst.

LES OGSÅ: Denne ambassadeboligen kan bli din

Så var tilfellet med Seterhøybakken 18, en villa på øvre Bekkelaget. Boligen ligger i et familievennlig villastrøk, tilbaketrukket i en rolig gate med bom i enden.

Fullt hus på visning

– Det var mange henvendelser på boligen før visning og flere private visninger i uken før de åpne visningene, forteller megler Ellen Marie Folkestad i Aktiv Holtet/Nordstrand.

– Siden det var forventet en del mennesker på visningen, hadde jeg med meg en assistent, slik at spørsmål kunne besvares i hver etasje, forteller Folkestad. Og megler ble ikke skuffet. Det ble det fullt hus.

– Flere kjøpere hadde med fagmenn til å vurdere huset, forteller hun. Etter to visninger hadde 33 skrevet seg på liste, og seks var med i budrunden, sier megleren.

LES OGSÅ: Så mye steg din bolig i pris i februar

Oppussingsobjekt

Huset, som er nesten 300 kvadratmeter stort, må ansees å være i behov av totalrehabilitering. Boligen er bygd i 1980 og har stort sett standard fra byggeåret.

– Den er imidlertid romslig med mye innhold som badstue, kjølerom, vaskerom, stor stue og vinterhage. Nabolaget oppleves som trygt og barnevennlig, sier megleren og legger til at kjøpegruppen i all hovedsak var barnefamilier.

– Det var nok mange som så potensialet i boligen, særlig på grunn av størrelsen og en god planløsning. Siden huset har rehabiliteringsbehov, var det viktig å finne rette kjøper som var villig til å ta på seg et prosjekt, sier megleren.

Til slutt endte altså prisen på 7,8 millioner kroner, hele 910.000 kroner over takst.

LES OGSÅ:

Oslo-«hytte» til salgs for 25 millioner

Oppussingsobjekt gikk 1 million over takst

Dette er ikke boligen for den blyge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere