Gå til sidens hovedinnhold

Dette er en stor skuffelse

Barnehagen er helt ny, men ifølge foreldrene mangler den en rekke sentrale faciliteter.

ABILDSØ: Barnehagen, som er 50 år gammel, åpnet totalrenovert og ny 15. januar i år. Bakkehavn barnehage ligger i Løvsetdalen 16, og ble utvidet fra tre til fem avdelinger, med plass til 72 barn.

Til tross for både nybygg og utvidelse er ikke alt som det skal være, forteller Camilla Bø og Kim Jarle Mathiesen til Nordstrands Blad.

Paret, som har to barn i barnehagen, peker på flere ting de mener burde vært tenkt på og i stand før nyåpningen i januar. Ti måneder etter åpningen er fortsatt ikke uteområdet i stand.

Når man bygger en helt ny barnehage burde uteområdet vært prioritert i større grad. Dette vitner om elendig pengebruk. Bakkehavn barnehage har vært en stor skuffelse, sier Kim Jarle Mathiesen oppgitt.

Vognproblematikk

Barna har siden åpningen måtte holde til på asfalten på framsiden av barnehagen, der plassen er minimal. På grunn av spor etter bygningsarbeid og gjørme har store deler av området rundt nybygget stått ubrukt, og barna har ikke hatt muligheten til å boltre seg der. Det var først når kulda kom for noen uker siden at deler av området åpnet igjen.

De kom ikke i gang med utearealet før på seinsommeren, og det altfor dårlig, mener Mathiesen.

Men det er ikke bare utearealet som så langt har vært et uromoment. Bakkehavn barnehage, som er eid av Omsorgsbygg, har verken et vognskur eller et skikkelig tak å sette barnevognene under.

For mange er det kanskje uproblematisk, men for oss har det vært slitsomt. Man har ikke hatt muligheten til å sette ifra seg vongnen i barnehagen, og sånt føles unødvendig, sier Camilla Bø.

Lite parkering

I området rundt Bakkehavn barnehage er det også få parkeringsmuligheter. Camilla Bø og Kim Jarle Mathiesen forteller om dobbeltparkering og "kaos" i gatene både om morgenen og på ettermiddagen.

Det er til tider helt vilt. At man ikke har laget en parkeringsplass synes jeg er merkelig. Det går 72 barn her, og det var jo åpenbart at dette kom til å bli et problem, mener Camilla Bø.

Dette er komisk, sier Kim Jarle Mathiesen bestemt til Nordstrands Blad.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer