*Nettavisen* Nyheter.

Dette er fri fantasi

Styrelederen i Oppsal samfunnshus avviser at de er i forhandlinger med P24.

Oppsal: Vi ba riktignok om et utkast til ny avtale, men det forslaget vi fikk var uakseptabelt og ble ikke undertegnet fra vår side. Og en ny avtale gjelder fra den blir undertegnet, ikke før, sier styreleder Knut Elgsaas oppgitt. Han viser til at avtalen mellom Oppsal samfunnshus og P24 gjaldt i et år av gangen fra den ble undertegnet 25. oktober 2002, og i inntil tre år.

Avtalen gikk med andre ord ut 25. oktober 2005. Det står ingenting i kontrakten om at den løper videre til skiltene er tatt ned, sier Elgsaas.

Han forteller videre at P24 har fått klar beskjed både muntlig og skriftlig om at Oppsal samfunnshus ikke ønsker å fornye avtalen. Forhandlingsmøtene Ronny Sørlie snakker om, har han følgende kommentar til:

Dette må være fri fantasi. En kar fra P24 var riktignok innom for en ukes tid siden, men det var ingen spørsmål om reforhandlinger. Vår daglige leder ba ham ta med skiltene som står lagret hos oss, men det kunne han ikke fordi han skulle på ferie eller noe sånt. Knut Elgsaas sier at han synes det er snodig at P24 ikke vil innrømme at de har gjort det han mener er en opplagt feil.

Alle kan gjøre en tabbe. Hvis de bare hadde beklaget og sagt at de skulle rydde opp i dette, så hadde det ikke vært noe problem. Når de isteden kommer med feilaktige opplysninger, blir det jo litt ettervirkninger. Vi ville ikke gått til avisen hvis vi ikke var sikre i vår sak!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag