Gå til sidens hovedinnhold

–Dette er ikke noe hastverksarbeid

Det sier samferdselsbyråd Jøran Kallmyr, som mener folket må smøre seg med tålmodighet før Majorstuen stasjon blir klar for utbygging neste høst.

MAJORSTUEN: – Vi må først finne en erstatning for oppstillingsplass av t-banevogner. Denne prosessen er i gang, og vi ønsker å flytte vognene til Avløs i Bærum komune, sier Kallmyr.

Etter at stasjonen er frigjort gjenstår det altså å begynne på utviklingen av denne.

– Det er dumt å bare begynne å gjøre noe på Majorstua nå, for det vi skal gjøre nå vil få konsekvenser 100 år frem i tid, sier Kallmyr. Han legger til grunn at stasjonen vil bli selvfinansiert, ved bygging av næringsbygg som kjøpesenter og lignende.

– Det vil føre til bedre oppgradering av området. Her er det enorme investeringer, vi snakker om milliardklassen, sier Kallmyr som mener at alle planer må samkjøres før selve utbyggingen går i gang.

– Vi må ta med t-bane til fornebu i planene, og Homansbyen stasjon, sier han som mener at man må smøre seg med tålmodighet til Oslo-pakke 3 skal behandles høsten 2011.

– Vi vil ikke gå i gang med noe hastverksarbeid, sier Kallmyr som satser på midlertidig opprusting av området i nær framtid.

Homansbyen stasjon ligger også inne i Oslopakke 3,og Kallmyr mener det er naturlig å jobbe med denne og majorstuen samtidig.

– Dette er store og kompliserte prosjekter, forteller byråden.

Reklame

Husker du disse to idiotene?