RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Inspirerende omgivelser, skriver Match.com om single Oslo-borgeres date-favoritt, Frognerparken. Vigelandsanlegget er en del av parken.
Inspirerende omgivelser, skriver Match.com om single Oslo-borgeres date-favoritt, Frognerparken. Vigelandsanlegget er en del av parken. Foto: Trond Lepperød

Dette er Oslos beste datingsteder

Nakne statuer topper lista, i følge ny undersøkelse.

OSLO: Glem den mørke kinosalen, det er parkliv, høykultur og uteliv som gjelder, skal vi tro en undersøkelse datingnettstedet Match.com har gjort blant sine medlemmer i Oslo.

I undersøkelsen har 654 medlemmer blitt spurt om sine preferanser når det kommer til å dra på date i Oslo, og svarene vil kanskje overraske.

Øverst på lista over bra steder å date i Oslo står nemlig en date i Frognerparken.

- Resultatene viser at det enkle ofte er det beste – en spasertur i Frognerparken er nemlig en av de aller mest populære datingaktivitetene, sier Leyla Öfwerström i Match.com.

"Inspirerende omgivelser"
Om det er synet av Vigelands statuer som gjør det litt ekstra pirrende vites ikke, men en date i Oslos mest kjente park er å foretrekke, i følge Match.com sine medlemmer.

"En av Oslo-favorittene er nemlig en date i Frognerparken, hvor man kan nyte hyggelig selskap i inspirerende omgivelser", skriver Match.com om resultatene av sin egen undersøkelse.

Men kjærlighetssyke Oslo-borgere har flere favoritter, og på andre plass kommer Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen.

Fra date til bryllup
De neste tre stedene på lista er av den mer tradisjonelle sorten, utestedet Oslo Mekaniske verksted, tapasrestauranten Delicatessen på Grünerløkka og Ekebergrestauranten. 

Slikt varmer hjertet til daglig leder ved Delicatessen, Rodrigo Belda.

Daglig leder og eier av Delicatessen, Rodrigo Belda, bekrefter at de har mange gjester, som er på date.

- Dette var utrolig morsomt! Jeg tror grunnen er at stemningen her er avslappet, noe som gjør at stedet passer perfekt til en koselig og uformell date. Det overrasker meg ikke at vi er blant Oslos beste datingsteder. Jeg kjenner faktisk folk som har vært her på første daten, og som senere har bestilt catering fra oss til bryllupet sitt, sier han.

Match.com er en av de eldste datingnettstedene i landet, og har daglig 12.000 besøkende i Norge. I følge tall fra nettstedet selv er det 2.600 personer som går på date med hverandre hver uke, etter å ha møttes på nettstedet.

Er du enig i deres vurdering? Gi oss dine datingtips i kommentarfeltet under!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere