RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HER HAR NOEN HYGGET SEG: Men, de glemte kanskje å tenke på nestemann som skulle komme for å nyte utsikten?
HER HAR NOEN HYGGET SEG: Men, de glemte kanskje å tenke på nestemann som skulle komme for å nyte utsikten? Foto: Foto: Privat

Dette er utsiktpunktet på Grefsenåsen

– Jeg synes jo det er flott at mange bruker Grefsenåsen som tur- og rekreasjonsområde. Men, kan man ikke ta med seg eget søppel? undrer Hanne Myhrvold fra Kjelsås.

GREFSENÅSEN: – Det er helt ufyselig. Dette er et sted hvor vi gjerne tar med oss besøkende utenbysfra for å vise dem den vakre utsikten over Oslo, men det er jo ikke aktuelt nå, når det ligger søppel over alt, sier Myhrvold.

Gammel moro

En varm forsommer med mye deilig vær har tydelig satt sine spor på den populære utsiktsplassen rett på nedsiden av Grefsenkollen restaurant.

– Brukte engangsgriller, bokser som tidligere inneholdt drikke, rekeskall, plast og mye annet ligger rundt omkring i terrenget. Det er jo ikke der man er mest fristet til å sette seg ned lenger, sier Myhrvold.

For henne er turen til utsiktspunktet på Grefsenåsen blant annet en passelig og deilig kveldstur. Hun har selv bodd i området de to siste årene, men husker ikke selv hvordan det så ut på stedet i fjor.

– Jeg synes det er veldig trist at man ikke tar bedre vare på et så flott sted. Selv om man ikke plasserer søppelbøtter akkurat på selve utsiktspunktet, kunne man fint plassert dem på parkeringsplassen rett på oversiden, sier Myhrvold og fortsetter:

– I tillegg synes jeg det er direkte ille at man ikke forlater et sted i samme tilstand som da man kom dit. Det krever da ikke så mye at man fjerner eget søppel etter at man er ferdig? sier hun oppgitt.

LES OGSÅ: Slik så det ut utenfor Kjelsås Elektro

Ikke mottatt svar

Nå håper hun noen tar tak i det stadig økende problemet, slik at utsikten kan nytes uten påminnelser fra festene dagene og ukene før.

– Jeg mener dette er noe kommunen må ta tak i og jeg har sendt dem en mail med problemstillingen. Foreløpig har jeg ikke mottatt noe svar på den henvendelsen, sier hun.

LES OGSÅ: Guttestreker førte til storbrann i barnehage

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere