RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BEST: British Airways er verdens beste på korte ruter, mener leserne av reisemagasinet Condé Nast Traveller.
BEST: British Airways er verdens beste på korte ruter, mener leserne av reisemagasinet Condé Nast Traveller.

Dette er verdens beste flyselskaper

SAS er blant verdens beste flyselskaper på korte ruter, ifølge leserne av Condé Nast Traveller. Best er British Airways.

Condé Nast Traveller er verdens største og mest prestisjefylte reisemagasin. Tidligere i år ba de sine lesere om å kåre verdens beste flyselskaper på korte ruter. British Airways scoret høyest på på seks av 11 ulike kriterier, blant annet på barnevennlighet, utvalg av ruter og gunstige avgangs- og ankomsttider. På andreplass i avstemningen kom et annet britisk selskap, BMI British Midlands. Lufthansa og det sveitsiske selskapet Swiss fikk begge toppscore for punktlighet. Swiss fikk i tillegg høyeste poengsum for service.

Det har vært mye turbulens rundt SAS de seneste årene. En svak trøst for de ansatte kan det kanskje være at selskapet figurerer på åttende plass i kåringen av verdens beste flysëlskaper på korte ruter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere