RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette får vi til

Nærmiljøsjef Ole-Jørgen Pettersen i Bydel Grorud er overbevist om at det gode lokale engasjementet vil skape flotte bydelsdager til høsten.

Grorud: Mandag inviterte kulturkomiteen og administrasjonen i Bydel Grorud til planleggingsmøte om kulturuke i bydelen. Etter bydelsreformen ble det ikke noe bydelsarrangement i nye Bydel Grorud i fjor. Dette skal endres i år til de grader. En rekke foreninger, lag og institusjoner var representert, og det manglet ikke på gode ideer. Rundt bordet kom det forslag om alt fra olabilløp og lokal-Idol til historisk vandring og sang på kjøpesentre. Avdelingsleder Ole-Jørgen Pettersen for samfunn og nærmiljø i Bydel Grorud fikk mye å notere på blokka.
Dette er akkurat den entusiasmen vi regnet med. Vi trykker på noen knapper, og så popper ideene opp. Jeg er sikker på at dette blir vellykket, sier Pettersen til Lokalavisen Groruddalen. Han gleder seg over at Groruddalen har så mange personer som vil vise seg frem og gjøre nærmiljøet til et godt sted å bo.
Jeg fikk en bekreftelse på dette, og det gjør meg glad. Folk vil være med og vi trenger organisasjonene med oss, forklarer Ole-Jørgen Pettersen.
Fornøyd leder
Leder Brigitte Chauvin i kulturkomiteen i Bydel Grorud kunne gjerne ønsket seg enda flere på møtet, men hun er likevel godt fornøyd med oppslutningen. Etter at det ikke ble noe bydelsarrangement i fjor, er det en prioritert sak hos kulturkomiteen å få til bydelsdager/kulturdager i år.
Det er litt trist at vi ikke hadde noe arrangement i fjor. Derfor er dette i år viktig. Gjennom årets arrangement skal vi bli bedre kjent med hverandre og de ulike tilbudene i den nye, store bydelen, forklarer Brigitte Chauvin.
En oppsummering av mandagens møte vil nå gå ut til både de representerte organisasjonene på møtet og en rekke andre. Målet er å få med så mange som mulig før selve programmet for bydelsdagene skal settes opp. Det eneste som nå er bestemt, er at arrangementet skal legges til dagene mellom 15. og 25. september.
Komité
Bydelsadministrasjonen, ved Ole-Jørgen Pettersen, skal jobbe videre med å finne en liten komité som kan jobbe med å samle arrangementene. Tanken er at denne skal jobbe med program og organisasjon, slik at de involverte foreningene kan konsentrere seg om arbeidet i forbindelse med hver enkelt aktivitet.
Det er et vell av ideer som har kommet frem. Nå vil vi trekke dette med oss enda bredere i sammen med de som ikke møtte her. Vi har mange kontakter, forklarer Ole-Jørgen Pettersen. Til sammen er det så mange lokale krefter å ta av at han ikke tror det blir noe problem å lage et program som går over ti dager i september.
Det er ikke tvil dette går bra! sier han med et smil.

Dette er akkurat den entusiasmen vi regnet med
Ole-Petter Jørgensen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere