Gå til sidens hovedinnhold

– Dette går ikke opp!

Anita Asdahl Hoff (H) forundrer seg over hvorfor t-banenen har fire avganger i timen mens bussen som ersatter den, går to ganger i timen.

MIDTSTUEN: Kollektivbrukeren og medlemmet i bydelsutvalget, tok t-banen opp til Besserud i forrige uke. Hun kommer etter klokken 21.00, og det var dumt. Der måtte hun vente lenge. Ifølge rutetabellen har t-banen avgang fire ganger i timen. Bussen som erstatter t-banen fra Besserud opp til Frognerseteren går to ganger i timen.

– Jeg vet jo at det kan være ventetid når man bytter i kollektivtrafikken. Men dette blir jo håpløst. Med et sånt opplegg kan ventetiden bli veldig lang. Dette går rett og slett ikke opp, sier Anita Asdahl Hoff.

Hun mener rutetidene burde koordinere langt bedre.

– Bør være like tider

– Rutetidene burde jo være helt like, men det er de ikke. Dette har jeg ikke sett noe informasjon om. Det er rett og slett forvirrende. Rutetidene kan føre til at folk er nødt til å benytte seg av reisegarantien. Isåfall kan det etterhvert bli veldig dyrt for Ruter, sier Asdahl Hoff.

– Dårlig tilrettelagt

Asdahl Hoff mener dette gjør det enda vanskeligere å benytte seg av kollektivtrafikken i Bydel Vestre Aker. Hun er blant annet en forkjemper for innfartsparkering ved stasjonene. Så langt har hun ikke fått ønskene sine oppfylt på det området. Asdahl Hoff følere det føyer seg inn i rekken av ting som "isolerer" Bydel Vestre Aker.

– Vi omringet av bomringen på alle kanter, uansett hvor vi skal i byen. Noen bruker så mye som om lag 9000 kroner i året på bomringen. Jeg synes vi ihvertfall få noe tilbake i form av et godt kollektivtilbud.

Og hun gir heller ikke opp tanken om innfartsparkering.

– Med litt penger og kreativitet kan vi flere steder anlegge parkeringsplasser som gjør at vi får redusert bilbruken, mener Asdahl Hoff.

Reklame

Husker du disse to idiotene?