RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OPPUSSINGSOBJEKT: Tross behov for full oppussing, gikk boligen på Ryen for 7,1 millioner kroner. – Kjøper må påregne en del utgifter i oppussing og modernisering, men de som kjøpte den får en bolig med en fantastisk beliggenhet som de kan sette sitt eget preg på, sier megler Trond Svarød. Alle foto: Privatmegleren Panorama
OPPUSSINGSOBJEKT: Tross behov for full oppussing, gikk boligen på Ryen for 7,1 millioner kroner. – Kjøper må påregne en del utgifter i oppussing og modernisering, men de som kjøpte den får en bolig med en fantastisk beliggenhet som de kan sette sitt eget preg på, sier megler Trond Svarød. Alle foto: Privatmegleren Panorama

Dette gikk 1,2 mill over takst

Boligen på Ryen krever full oppussing, innvendig og utvendig, men gikk likevel for 7,1 millioner kroner - hele 1,2 millioner over takst.

RYEN: Det er en hel tomannsbolig/generasjonsbolig i Solfjellshøgda 16 A på Ryen som forrige uke gikk til 7,1 millioner kroner. Prisantydning og takst var 5,9 millioner.

LES OGSÅ: Tomt solgt 3 millioner over takst

– Første etasje krever full oppussing, de må ta det fra topp til tå, innvendig og utvendig. Også garasjen krever vedlikehold. Så det er ikke standarden som gjorde at den gikk for så god pris, sier megler Trond Svarød i Privatmegleren Panorama.

Mange var likevel interessert i boligen og megleren forteller om flere privatvisninger i forkant. Etter en litt treg budrunde, hvor prisen lenge lå på takst, kom det inn flere bud i tolvte time. Det gjorde at prisen ble presset hele 1,2 millioner over takst.

Beliggenhet er alt

Leiligheten i boligens andre etasje ble pusset opp for ti år siden, men resten av den romslige boligen krever full oppussing.

– Det er beliggenheten som selger, den er fantastisk, sier Svarød.

Eiendommen har en utsiktstomt på 694 kvadratmeter som skråner svakt mot vest. Boligen er vestvendt og har gode solforhold. Utsikten mot byen og sjøen er spesielt god fra andre etasje.

– Som jeg skrev i annonsen, dette er først og fremst boligen for dem som ønsker en god beliggenhet i dette området, sier megleren.

LES OGSÅ: Boligprisene fortsetter å stige

Oppussing på vei inn?

Solfjellshøgda 16A ligger i et rolig og barnevennlig område på Ryen.

– Dette er et fredelig villastrøk som domineres av eneboliger. Perfekt for barnefamilier, og det er også en barnefamilie som skal inn der. De som kjøper en slik bolig har en langsiktig plan, man kjøper ikke et oppussingsobjekt og selger det i morgen. Kjøpegruppen ønsker en bolig de kan sette sitt eget preg på, sier Svarød som synes det er hyggelig å se at også eldre boliger med oppussingsbehov kan gå for en god pris.

– Lenge har det vært tungt å selge oppussingsobjekter, det merket vi etter finanskrisa. Men kanskje er det nå på vei inn igjen? Det handler om å se potensialet, at man tenker litt lenger enn at her skal man bare ta med tannbørsten og flytte inn, sier Svarød.

LES OGSÅ: Pimpet terrassen, solgt en million over takst

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere