*Nettavisen* Nyheter.

Dette gjør vi neste år også!

Konferansier Knut Borge holdt stemningen oppe hos publikum.

Mimring og forventninger preget dagen på St. Hanshaugen, da Cathinka Guldbergsenteret inviterte byens sykehjem til midtsommerkonsert. Suksessen skal gjentas også til neste år, lovte direktøren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kari Svendsen sang kjente og kjære viser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Artistene klappet for seg og publikum etter en vellykket konsert. Direktør ved Cathinka Guldbergsenteret, Dag Terje Finnbakk lovet ny konsert til neste år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Elsa Lystad sto for de komiske innslagene under konserten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kåre Conradi sjarmerte publikum.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det var rundt 1000 mennesker som hadde funnet veien opp til haugen forrige onsdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Elsa Løken, Bodil Osimili-Monsen og Randi Storhaug storkoste seg under dagens konsert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nora Brockstedt sang Voi Voi, mens publikum nynnet med.

ST. HANSHAUGEN: Det gikk i Tango for to, Voi, voi og Prøysen-klassikere da dagens artister tok publikum med storm. Mange sang med da Nora Brockstedt slo til med sin slager Voi voi, og flere av de eldre damene ventet utålmodig på å få med seg Kåre Conradi på scenen. Byrådsleder Erling Lae og konferansier Knut Borge åpnet showet for de rundt 1000 menneskene som hadde funnet veien opp til haugen denne dagen.

Spent

Jeg er veldig spent på hvordan Kåre Conradi synger, sier Elsa Løken til Lokalavisen. Hun har installert seg litt høyere oppe på gresset på haugen, sammen med Bodil Osimili-Monsen og Randi Storhaug.

Ja, dette er jo litt utenom det vanlige da, sier en fornøyd Storhaug.

Ergopterapeut ved St. hanshaugen senter, Bodil Osimili-Monsen forteller at de bare måtte benytte seg av sjansen til å komme seg ut en liten tur for å få en god dose musikalsk underholdning. Både Randi og Elsa kjenner godt til artistene som opptrer, og synes det er hyggelig med Nora Brockstedt og Kari Svendsen, men begge lurer på en ting:

Hvor gammel er egentlig Nora Brockstedt da, spør Randi. Elsa gleder seg aller mest til at Kåre Conradi skal innta scenen, forteller hun med et smil om munnen.


Betatt publikum

I've got you under my skin, synger Kåre mens han småflørter med et beundrende gråhåret publikum. Nora Brockstedt og Kåre Conradi avslutter hele showet med en duett av Prøysens vise Mari du bedåre, til stor begeistring. Tidligere på dagen fikk publikum også med seg vakker sang av den unge og dyktige Ingebjørg Bratland, det ble underholdning med Elsa Lystad, og et ivrig publikum klappet når Kari Svendsen inntok scenen.

Dette skal vi gjenta til neste år, sa en strålende fornøyd direktør på Cathinka Guldbergsenteret på slutten av arrangementet. Dag Terje Finnbakk og de andre som hadde organisert den flotte konserten la likevel ikke skjul på at økonomiske bidrag mottas med takk.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag