RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette huset ble solgt nesten fire millioner over takst

Kvadratmeterprisen på huset endte til slutt opp på drøyt 85.000 kroner, etter at det ble solgt nesten fire millioner over takst.
Kvadratmeterprisen på huset endte til slutt opp på drøyt 85.000 kroner, etter at det ble solgt nesten fire millioner over takst. Foto: Privatmegleren
Sist oppdatert:
Megler: - Ikke for lav takst.

KORSVOLL: Etter en heftig budrunde ble det 136 kvadratmeter store huset på Korsvoll i Oslo solgt for 11.600.000 kroner. Det er 3.750.000 kroner over verditakst, skriver Nordre Aker Budstikke

- Fantastisk beliggenhet
Megleren trengte kun to visninger på huset, som ligger i Skjoldveien. Over 50 personer var innom visningene, og første bud var på 650.000 kroner over prisantydning, som var på 7.850.000 kroner.

Megler Sigmund Ruud i Privatmegleren mener likevel ikke at det er for lav takst på boligen.

- Dette handler ikke om for lav takst på eiendommen, men derimot om at beliggenheten for mange er fantastisk, helt ved marka, og akkurat en eiendom noen har lett etter. Noen hadde bestemt seg for at dette huset skulle de ha. I tillegg er det jo et flott arkitekttegnet hus, sier Ruud til Nordre Aker Budstikke

Saken fortsetter under bildet.

Huset som nylig ble solgt på Korsvoll er arkitekttegnet og har egen praktikantdel.


Les også: «Jeg selger ikke hus og hage for å bo i en trang leilighet så jeg kan sykle med palestinaskjerfet til jobb»

Lokkepriser
Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret har tidligere kritisert Oslo-meglere for å ikke ta høyde for nettopp populære områder i prissetting av boliger.

- Meglere har så gode verktøy for å sette riktig pris på en bolig. Om et område er attraktivt, så skal det være gjenspeilet i taksten. Om det ikke gjør det, så har det vært gjort en dårlig jobb. Det blir for dumt å si at boligen gikk så mye over takst, fordi det er et populært område. Hvis meglerne mener noe annet, så har man operert med lokkepriser, sa han til dittOslo.no tidligere i vår, da en bolig - også den i Bydel Nordre Aker - ble solgt 3,2 millioner over prisantydning.

Huset er på totalt 136 kvadratmeter, og inneholder blant annet flere soverom og bad, og en praktikantdel.


Les også: - Oslo-politikerne har mistet styringen


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere