*Nettavisen* Nyheter.

Dette irriterer oss

Dårlig service, køsinker og køsnikere er noe av det som irriterer. Foto: Foto: Istockphoto

Dette får det til å koke over for våre forumbrukere.

KVINNEGUIDEN.NO: Du er vanligvis ikke en hissigpropp, men i noen situasjoner blir du så irritert at det er så vidt du greier å beherske deg selv. Velkjent scenario? Vel, du er ikke alene om å la deg irritere til bristepunktet.

Gretten? Dette hjelper på humøret

I tråden ”Ting som gjør deg så irritert at det bobler i blodet” i forumet er det fullt av kommentarer fra forumbrukere som har latt seg irritere:

Dårlig service

”Spesielt når de ikke vet svaret på noe, og ikke gidder tilby seg å finne ut av det, spørre noen andre, eller forsøker å finne alternativ. Jeg blir faktisk opprørt i mitt indre, og blir en skikkelig bitch. Får lyst til å fortelle dem hvor skapet står, men lar være fordi jeg vet de ikke bryr seg. Har jobbet i servicebransjen selv ved siden av studiene, og service var en av de tingene jeg virkelig passet på at var på plass”.

Utroskap

”Om det så bare er snakk om noen som har skrevet om det på KG, og jeg ikke kjenner noen av de involverte. For meg er dette noe av det verste man kan gjøre mot et annet menneske, og jeg skulle gladelig hjulpet til med å gjøre livet surt for de menneskene som synker såpass lavt”.

Røyking i folkemengde

”Folk som absolutt må stille seg, eller sette seg, tett inntil deg, og tenne en røyk, når du står i buss-skur og venter på bussen. Kan ikke h*n for h....... stille seg noen meter vekk med røyken sin”?

Diskriminering

”At funksjonshemmede fortsatt diskrimineres i samfunnet, og at så altfor mange mener at det er helt greit og helt naturlig. Det er fælt å si det, men i enkelte kommuner i Norge så er det ikke så store forskjellen på hvordan østblokkland behandler funksjonshemmede som hva de selv gjør. De vil helst stue dem vekk og glemme dem”.

Brysomme folk

”Folk som absolutt skal legge seg borti ting de ikke har noe med”.

Utålmodige folk

”Fordi jeg er en storbruker av kollektivtransporten i Oslo, så er det nok folk som presser seg på T-banen før andre har kommet seg av, som irriterer meg mest i det dagligdagse”.

Å la seg irritere

”Uverdige forhold for mennesker og dyr! Folk som skravler i ett sett uten å slippe andre til og i tillegg kommer med totalt uinteressante ting! Kø og folk som går i veien i butikken! Det som er mest irriterende er at jeg ikke klarer og lære meg å slutte og irritere meg!"

I kassakø

”I det dagligdagse så blir jeg ganske irritert av folk som er som sinker ned køa i kaffebaren og butikken. Slike som når de endelig kommer til kassa etter å ha stått 10 minutter i kø må bruke lang tid for å bestemme seg for hva de skal ha. De kunne vel ikke tenke ut det mens de sto i køen. Og etterpå bruker en halvtime på å finne pengeboka i den digre veska si, og en ny halvtime på å finne kortet sitt blant all driten de har i pengeboka si”

Tør ikke si ifra

”Det irriterer meg at jeg aldri klarer eller tør å si ifra om det som plager eller irriterer meg. Hadde jeg gjort dette hadde jeg sluppet å irritere meg”!

Eldre damer i butikk

”Damer i 50-60 åra i butikker. Du kan vedde på at de sniker i køen, hiver seg forbi deg for å få den siste varen av et slag, går nesten til angrep på alle rundt for å sikre seg tilbudsvarer og forventer å bli behandlet som kongelige fordi de er litt eldre enn deg. Hører jeg noen som er frekke mot betjeningen eller klager høyt og tydelig så hele butikken hører det over en eller annen filleting, så ser jeg opp og finner i 99 prosent av tilfellene ei dame på 50-60 år”.

Les mer og delta selv her!

Les også disse artiklene på Kvinneguiden.no

Er du avhengig av å være brun? Sjekk dette

Dette gjør at du eldes raskere

Slik får du en lettere vinter

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.