*Nettavisen* Nyheter.

Dette kan være ditt personlige brev

BLE LIGGENDE: Søppelbilen tok ikke med seg brevene som blåste ut av papircontaineren. En rekke personlige brev, blant annet fra Skatteetaten ble liggende igjen i Dynekilgata på Rosenhoff. Foto: FOTO: IDA KORNELIUSSEN

En rekke personlige brev, blant annet fra Skatteetaten, ble liggende igjen i Dynekilgata, etter at søppelbilen hadde tømt sine containere mandag.

ROSENHOFF: Rett før klokken 9.30 i dag tidlig kjørte en blå søppelbil inn i Dynekilgata på Rosenhoff for å hente papirsøppel.

Del på Facebook

Den fulle papircontaineren ble trillet ut av søppelskuret, og vinden tok raskt tak i det øverste laget med papirsøppel slik at det fløy ut av containeren.

Søppelmannen tømte det som var igjen i containeren bak i bilen, og kjørte videre.

Vinden fortsatte og leke med hundrevis av små brev, store brev, ark med personlig informasjon fra Skatteetaten, gamle magasiner, eggekartonger og annet papirsøppel.

Nå er det spredt over 100 meter i alle retninger. I blomsterbed, under biler, i veikanten og på plener.

– Dette er noe som ikke skulle ha skjedd. Han skulle ha plukket opp det som falt ut i gaten, sier Kristin Bergersen, kommunikasjonssjef i renovasjonsetaten.

Bergersen sier at de skal ta dette opp med renovatøren for å forhindre at det skjer igjen, og eventuelt sende ut en kontrollør for å se om det må ryddes i gatene.

Hun forteller at det kommer inn veldig få klager på søppelinnsamlingen i Oslo.

HVA MENER DU OM SAKEN? SI SIN MENING I KOMMENTARFELTET UNDER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.