*Nettavisen* Nyheter.

Dette var ikke til eget bruk...

Dette partiet med beslaglagt hasj er på 5,5 kilo. Østfoldingen var i besittelse av dobbelt så mye som dette bildet viser. Foto: Arkivfoto

Østfoldingen hadde langt mer hasj enn til eget bruk. I to leiligheter på Nordstrand fant politiet 11,6 kilo hasj i fjor. Denne uken ble han dømt i Oslo tingrett.

NORDSTRAND: Da politiet tok seg inn i to forskjellige leiligheter på Nordstrand i februar i fjor, fikk de fulltreff. Den 32 år gamle østfoldingen hadde lagret store mengder narkotika i leilighetene. I den første leiligheten fant de hele 10 kilo hasj.

Del på Facebook

I tillegg var det også 313 gram med cannabis, og litt kokain. Senere på kvelden fant politiet mer i den andre leiligheten. Her lagret mannen 1,6 kilo hasj, 610 gram cannabis og 18 gram kokain.

Østfoldingen forklarte at han ble overtalt av en kamerat til å oppbevare narkotikaen, og at meningen var at dette skulle vare et par dager. Det ble likevel til at han hadde stoffet i om lag en uke. Uansett mente retten at et så stort parti med hasj var skjerpende.

Mannen har forklart at han har slitt med narkotikaproblemer hele sitt voksne liv. Selv skulle han få 200 gram hasj til eget bruk for å passe på narkotikaen, forklarte han i retten.

Denne uken ble han dømt til ubetinget fengsel i to år og tre måneder. Et halvt år ble gjort betinget med prøvetid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.