RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette var skuffende

Vålerengas herrelag i håndball gikk på et skuffende 19-25 tap mot Herulf i Jordalhallen lørdag.

JORDAL: Vålerenga tapte fortjent mot Herulf da prestasjonene varierte voldsomt og det kollektive samspillet skjærte seg totalt. Herulf gikk til pause på ledelsen 11-9 og var hele tiden hakket hvassere og mer bestemt i avsluttningsfasene.

Strålende målvakt

Vålerengas sisteskanse Øyvind Myhr spilte strålende uten at det hjalp for resultatet til slutt. Tre strafferedninger og flere andre solide inngrep burde vært matchvinnende for Vålerenga, men resten av mannskapet holdt ikke den samme klassen og dermed ble det tap med sifrene 19-25.

Oppgitt trener

Dette var skuffende, sa en oppgitt trener Morten Østreng rett etter kampslutt.
Har også lyst til å si noe annet, men det blir det bare trøbbel av så jeg vil heller kommentere hva som gikk galt for oss. Nivået er altfor dårlig og vi henger ikke med, noe vi absolutt bør gjøre og at vi ikke vinner på hjemmebane er en stor nedtur, fortsattte Østreng som også ga skryt til Herulf og mente de vant fortjent.
Med en så god målvakt som vi har idag så er det utrolig skuffende at ikke resten av laget henger med, særlig forsvaret, men sånn er det og det vi viste i dag er ikke representativt for hva som bor i oss, avsluttet treneren, som også lovet at laget skal stå på videre for å sikre plassen i 2. divisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere