RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døgnvill datafest


BølerLAN har ti prosent jenter blant deltakerne. Desiree Skall (18) (t.v.) og Charlotte Flatland (16) synes det er kjempekult og sosialt. Her er det masse kjærlighet, og masse gutter, sier Charlotte Flatland.
BølerLAN har ti prosent jenter blant deltakerne. Desiree Skall (18) (t.v.) og Charlotte Flatland (16) synes det er kjempekult og sosialt. Her er det masse kjærlighet, og masse gutter, sier Charlotte Flatland.
Cola, grandis og dataspill døgnet rundt.

BØLER: Det er kjempesosialt, her er det masse kjærlighet og masse gutter, sier Charlotte Flatland (16) som bare har sovet en time de siste tre døgnene.

Over høyttalerne i Bøler flerbrukshall dundrer teknomusikk, mens "My boobs are ok" spilles på storskjermen. 150 ungdommer er inne i siste døgnet av BølerLAN. Flere har vært våken siden lørdag.

Det ble et par timer på meg sist natt, men det er denne natta som teller. Alle er skikkelig overtrøtte, sier Desiree Skalle (18).

Data og LAN regnes gjerne som en guttegreie, men BølerLAN har hele ti prosent jenter blant deltakerne.

BølerLAN er veldig sosialt, folk kommer hit for å møte venner og bli kjent med nye folk, forteller Glenn Høye som er med å arrangere LANet i samarbeid med Bydel Østensjø og Utekontakten.

Uten dem hadde vi ikke fått til dette, sier Glenn Høye.

Selger ikke helsekost

I kiosken i hallen har det hovedsakelig gått i brus og pizza. Ifølge arrangørene skal det ha gått med mer enn 1 000 flakser cola og mer enn 300 Grandiosa.

Vi har solgt tre epler, men vi har alle varianter av Grandiosa og har fora deltakerne med sukker og e-stoffer, sier Joakim Trøhaugen og Leif Kjetil Ramsvik.

Ikke nerdegreie

Inne i hallen spiller og chatter ungdommene døgnkontinuerlig. Det arrangeres spillkonkurranser og karaoke.

Jeg trodde det var en sånn nerdegreie, men det er det slettes ikke. Vi er blitt kjent med masse folk, hatt det skikkelig kult og koselig, sier Charlotte Flatland og Desiree Skalle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere