*Nettavisen* Nyheter.

Didrik, Tone, A1 og Bjørn Johan kommer, gjør du?

A1 er blant stjernene som kommer til Frognerparken lørdag! Her sammen med en gjeng miljøreportere. Foto: UTLÅNT

Tone Damli Aaberge, Bårdar Danseinstitutt, Dirdrik Solli-Tangen, Madcon og ordfører Fabian Stang. Lørdag er det miljøfestival for barn og unge i Frognerparken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Miljøreporterne som har jobbet iherdig før den støre miljøfestivalen lørdag i Frognerparken, har møtt flere av sine idoler, her Tone Damli Aaberge. Foto: UTLÅNT

FROGNERPARKEN: Miljøfestival er et samarbeid mellom Hafslund og Oslo kommune og arrangeres på Verdens miljødag 5. juni.

Dette er Norges største miljøarrangement for barn og er gratis for alle. På scenen står blant annet Madcon, Tone Damli Aaberge og Didrik Solli-Tangen. I tillegg til en rekke kjente artister på scenen blir det aktiviteter for barn i alle aldre.

Aktivitetene inkluderer spennende installasjoner som et energitre, kjempespretterter, mind ball og gyroball, mulighet til å lage sin egen vannrakett, kjemishow, energispill og rebusløyper.

Miljøfestivalen deler ut billetter til Tusenfryd. Ta quizen her og delta i konkurransen hvor du kan vinne fire billetter til Tusenfryd!

Pelle Politibil, som nå har blitt elbil, er selvsagt også en selvskreven gjest. Spillerne fra Vålerenga Fotball kommer for å lære bort noen triks til barna og Teknisk museum stiller med flere av de spennende energiinstallasjonene.

I 2008 og 2009 arrangerte Hafslund miljøfestivalen for barn i Sarpsborg på Hafslund hovedgård. I fjor var det 12.000 barn og voksne som koste seg i Østfold og i år er det altså hovedstadens tur, og Frognerparkens, tur.Programmet:

Kl. 11.00
- Barratt Dues Musikkinstitutt - barneorkesteret

Kl. 12.00
- åpning av festivalen ved ordfører Fabian Stang

Kl. 12.15 - A1

Kl. 12.40
- Jaa9 og OnklP

Kl. 13.00 - Kjemishow

Kl. 13.30 - Bårdar Danseinstitutt

Kl. 14.00 - Melodi Grand Prix Jr med Celine og Malin

Kl. 15.00 - Konkurranser

Kl. 16.00 - Didrik Solli-Tangen

Kl. 16.20 - Tone Damli Aaberge

Kl. 17.00 - MadconPS! På nåværende tidspunkt går det også "rykter" om at Bjørn Johan Muri skal delta, så får vi se om det skjer!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.