*Nettavisen* Nyheter.

Digg med Frigg

Frigg er klare for 2. divisjon.

Frigg-gutta har all grunn til å feire etter å ha vunnet opprykkskvalifiseringen mot Lommedalen med 13-3 sammenlagt.

LOMMEDALEN: 6-1-seieren på Marienlyst lørdag sikret Frigg et meget godt utgangspunkt før torsdagens møte i Lommedalen, og selv om vertene startet friskt ble det til slutt nok en målfest for Frigg. Med 7-2 seier i returen – og dermed nok en seier med fem mål i opprykksfinalen – er det ingen tvil om at rett lag rykker opp.

– Dette er ufattelig deilig. Vi snublet på høsten i fjor, så nå var det godt at det holdt helt inn, sier Frigg-trener Ole Kristian Vikan.

Lommedalen åpnet sterkt

Han fikk se Lommedalen ta ledelsen 1-0 i torsdagens returmøte, og hjemmelaget hadde også store sjanser til å lage både ett og to mål til i løpet av det første kvarteret.

Lommedalen slet imidlertid med effektivitieten, og i stedet var det Granit Badivuku som kontret inn utligningsmålet. Da var det absolutt ingen tvil om opprykket, og resten av kampen ble både en transportetappe og en fest for Frigg.

– Vi er litt sånn at vi liker å kjøre og kjøre på. Det er nesten litt irriterende at vi slipper inn to mål, flirer Vikan etter storseieren.

Ødela vertenes statistikk

Han er imponert over hva spillerne hans har levert i kvaliken, og synes også det er morsomt at de klarte å ta skalpen til laget fra Bærum på deres egen hjemmebane.

– De har vært ubeseiret her i seriespillet, så det var gøy at vi klarte å vinne her. Jeg tror både Oslo City og Høland hadde fått problemer her, sier Vikan om kvalikkollegene som møtes til avgjørende kamp lørdag.PS! Vi kommer tilbake med mer om Friggs opprykk til 2. divisjon i torsdagens avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.