RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Digger fart og spenning

Aktiv-løperen Sebastian Lykke Kiese (9) har planer om å gjøre det stort på skøytebanen. Sist lørdag fosset han inn til personlig rekord på både 100 og 400 meter i ASK-cup.

VALLE HOVIN: Alt klaffet i dag, sier han til Østkantavisa etter endt stevne.
Den ambisiøse unggutten har akkurat forbedret seg på favorittdistansene. De gode tidene lød på 16.20 og 61.90 og lysluggen er tydelig stolt der han står med sølvpokalen i hånda.
Jeg har trent ganske hardt i det siste. Det var kanskje derfor det gikk så bra, forteller Sebastian.

OL og VM

I følge niåringen er målet å nå langt på glattisen koste hva det koste vil.
Jeg har lyst til å delta i både OL og VM, men da må jeg bli skikkelig god først. Jeg tror jeg har en god mulighet. Det hadde uansett vært utrolig gøy, sier han.
Sebastian spiller også fotball i Oppsal, men han er ikke i tvil om hva som er mest moro.
Hvorfor liker du så godt å gå på skøyter?
Jeg digger fart og spenning. Det er gøy å spille fotball, men det er ikke like moro. Det er så deilig å gå fort, svarer Sebastian entusiastisk.

Godt miljø

Sebastian har gått aktivt på skøyter i tre år, og planen er i følge han selv å fylle premieskapet til randen. Under lørdagens ASK-cup fikk alle deltagerne i rekruttklassen (9-11 år) utdelt en velfortjent sølvpokal.
Dette er den første pokalen jeg noensinne har vunnet, men det er ikke den siste. Til helgen skal jeg delta i et stevne på Hamar. Kanskje jeg vinner en der også, sier Sebastian.
Den unge skøyteløperen liker godt å trene og konkurrere, men det er ikke den eneste grunnen til at han møter opp på Valle hver eneste uke.
Alle som går på skøyter i Aktiv er gode venner. Mange av mine beste kompiser trener også her, avslutter Sebastian til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere