RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elevene gav alt på scenen. Foto: Elisabeth C. Wang
Elevene gav alt på scenen. Foto: Elisabeth C. Wang

Digging the dancing queen!

Musikklærer Nora Buraas ønsket å gi 7. klasse ved Grindbakken skole en stjernespekket avslutningsforestilling. Det ble det.

GRINDBAKKEN: Hele 7. klasse er med, og de har virkelig imponert hele veien. Vi har holdt på med dette prosjektet siden jul, og du må få med at jeg er strålende fornøyd med samarbeidet med kontaklærerne til de ulike klassene; Berit Bamerud, Karianne Paulsen og Nina Hoff, sier Buraas.

Litt fra alt

Grease, Mamma Mia, Trollmannen fra Oz, Chess, Hair og High School Musical med flere var representert da 7. klassingene inntok scenen mandag. Og elevene, de imponerte med flott sang, dans og skuespill.

Det har vært kjempegøy å jobbe med denne forestillingen og vi har blitt skikkelig glad i de forskjellige sangene. Grease er kult, men også mye av det andre, sier tolvåringene Thomas og Alexander.

En gang til!

Det er sjelden at en skoleforestilling, spilt for medelever får trampeklapp og tilrop som "en gang til, en gang til", men på Grindbakken mandag ble dette en realitet.

Elevene måtte synge Abba på nytt, og det mens publikum sang med.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere