RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Diktet seg til nytt gjerde

Tre barn og en ansatt ved Godlia barnehage skrev et dikt som sørget for 10 000 kroner ekstra i potten.

Godlia: Det kom en mail om at vi kunne være med i en konkurranse om varer fra Byggmax til en verdi av 10 000 kroner, forteller styrer av barnehagen, Elisabeth Larsen. Hun forteller videre at hun henvendte seg til assistent Kari Halvorsen som tok saken i egne hender.

Sammen med tre jenter, Amalie Webster Bryhn, Sofie Staurvik Lystad og Bjørg Helen Kleven, skrev hun et dikt og sendte inn til konkurransen.

Plutselig fikk vi en mail hvor det stod at vi hadde vunnet og hvor de gratulerte oss med varer til 10 000 kroner. For en liten privat barnehage er dette masse penger som kom veldig godt med, forteller styreren.

Pengene skal hovedsakelig brukes på et gjerde som skal avgrense tre av sidene rundt sandkassen.

Til høsten skal vi åpne for åtte småbarnsplasser slik at søsken skal kunne gå sammen. Vi har ikke hatt småbarn her før så nå trengte vi et slik gjerde, forteller Larsen og legger til at de har fått mye ut av pengene.

Vi har fått masse ting som hammere, vater og slike ting som vi ikke hadde fra før. Pluss at vi har litt penger til overs, smiler en fornøyd styrer.

De tre unge dikterne forteller at diktet er deres kunstneriske debut, men det er ikke umulig at det kommer flere lyriske krumspring fra den fronten. Jentene selv får ikke mye glede av gevinsten, de skal nemlig begynne på skolen til høsten, men gjerdet står igjen som en varig avskjedsgave.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere