RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disenpatruljen flyttes


Skolepatruljen i aksjon Arkivfoto
Skolepatruljen i aksjon Arkivfoto Foto: Arkivfoto
Beboere i Kjelsåsveien har lenge ønsket annen skoletrase for Disenbarna, enn langs sti over privat grunn. Og nå ser det ut til å bli en løsning på saken.

DISEN: Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med beboere i Kjelsåsveien 49 d, som lenge har ønsket at skoletraseen til Disen – for barna som kommer "nordfra" – ikke skal gå over privat grunn. Særlig blir det svært gjørmete på stien, når blant annet snøen smelter, og i følge beboerne resulterer gjørma i at barna i stedet bruker mer og mer av plenen til å gå på.

Ber om flytting av patruljen

Beboerene har for en tid tilbake henvendt seg til skolen, med ønske om at Disen skolepatrulje ved Kjelsåsveien 51 B, blir flyttet 50 meter lenger ned i Kjelsåsveien, slik at barna i stedet bruker veien fra Kjelsåsveien 50 og ned til skolen, som også har fortau.

Og nå forteller rektor ved Disen skole at det blir endringer.

Politiet godkjenner

– Vi har mottatt henvendelsene fra beboerne – vedrørende bruk av stien. Saken har nå vært diskutert i blant annet FAU – Foreldrenes Arbeidsutvalg og driftsstyret ved skolen. Politiet er også orientert om saken, og det er de som endelig skal godkjenne at skolepatruljen flyttes lenger ned i Kjelsåsveien. Det kommer nok til å skje, men først etter at den kommende "nye" skolepatruljen" er lært opp og godkjent av trafikketaten og politiet., sier rektor Grethe Kvalheim, og legger til at nøyaktig dato på når skolepatruljen flyttes ennå ikke er fastsatt, men at det sannsyneligvis skjer i slutten av april.

LES OGSÅ: Påske på Disen skole

LES OGSÅ: Disen-elever til MGP jr-finalen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere