Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse fotballspillerne kan snart dusje inne

KONTRING: Endelig ser det ut til at det blir penger til å bygge flerbrukshall på Årvoll. Nå har de borgerlige partiene blitt enige om å prioritere forprosjektering. FOTO: ANDERS HALVORSEN
KONTRING: Endelig ser det ut til at det blir penger til å bygge flerbrukshall på Årvoll. Nå har de borgerlige partiene blitt enige om å prioritere forprosjektering. FOTO: ANDERS HALVORSEN Foto: FOTO: ANDERS HALVORSEN
– Skulle tro Årvoll stod bakerst i alfabetet, sier leder av Årvoll IL, Reidar Bergestad.

DSLIK KAN DEN BLI: Den nye flerbrukshallen på Ellingsrud. Slik håper de på Årvolll at en ny hall i det området kan se ut. FOTO:MESSEl

Årvoll: – Vi begynner å se lyset i tunnelen. Vi har venta lenge. Håper vi kan begynne på forprosjektering snart, sier leder av Årvoll IL, Reidar Bergestad.

Han er leder for et gammelt idrettslag som han har et stort hjerte for, og som han føler står bakerst i køen.

Som Ellingsrud

Etter forrige ukes budsjettforlik i rådhuset, ble det imidlertid klart at de borgerlige partienen tilgodeser Årvoll Idrettslag med penger til forprosjektering av ny flerbrukshall.

Oslo idrettskrets begynte å snakke om hallen i 2006, men hallen har vært ønsket i årevis. Selvom forprosjektering ikke betyr realisert hall med det første, må det imidlertid begynne et sted.

– Jeg håper at det ikke begynner å ta så veldig mange år. Disse hallenen er jo relativt like, den kan jo bli som en på Ellingsrud, sier Bergestad.

Rare prioriteringer

Årvoll IL har 800 medlemmer. 400-500 er medlemmer av fotballgruppa, skigruppa begynner også å bli stor.

– Hva synes du om at det har tatt sånn tid?

– Jeg synes det brukes penger på litt underlige ting i denne byen. Bare se på lysvandringa langs Alna-elva. Der bruker de 450 000 kroner på én kveld. Vi har en kunstgressbane som er smekkfull seks dager i uka. enten av Årvoll skole på dagtid, eller avoss på kveldstid. Jeg synes områdesatsnignene i Groruddalssatsningen får rimelig mye penger, mens vi som ikke er satsningsområde får lite, sier Bergestad.


Ikke sånn forstått at han ikke er fornøyd med at ny Årvollhall kan bli realisert i nærmeste fremtid.


– Jeg synes bare det går smått. Vi trenger sårt denne hallen, sier han til Lokalavisen Groruddalen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!