RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse har rørt ved leserne våre


De fire pinnsvinungene fra Blåfjellet barnehage må spise seg store og sterke før de kan få slippe seg ut i naturen igjen.
De fire pinnsvinungene fra Blåfjellet barnehage må spise seg store og sterke før de kan få slippe seg ut i naturen igjen. Foto: Foto: Privat
De fire pinnsvinungene fra Blåfjellet barnehage har virkelig rørt leserne våre.

LAMBERTSETER/SKI: Pinnsvinhjelpen i Ski forteller om stor pågang på telefonen etter oppslaget i Nordstrands Blad 16. august, der vi skrev om pinnsvinungene som levde en utrygg tilværelse under en stein i en folksom barnehage.

LES SAKEN: Deportert fra barnehagen

Folk har ringt fordi de syntes det var for galt at pinnsvinene ble deportert ut av bydelen, mens andre har tilbudt sin hjelp og snekret hus til dem.

Pinnsvinhjelpen tar nå hånd om ungene, og opplyser at de vil bli satt ut i naturen når de er i stand til å klare seg selv, men neppe på Nordstrand.

– Det er så mye trafikk og grevlinger på Nordstrand, så vi pleier å sette ut pinnsvinene vi får inn i roligere og tryggere områder, opplyser Pinnsvinhjelpen.

Nordstrands Blad kommer tilbake til pinnsvinene når de er store nok til å klare seg selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere